O companie a prezentat un scaun de gaming cu ventilator încorporat în spătar

Autor: Adrian Popa | 30.05.2023
O companie a prezentat un scaun de gaming cu ventilator încorporat în spătar
Foto: Cougar

Scaunele de gaming devin din ce în ce mai interesante. După ce au apărut modele cu LED-uri și boxe Bluetooth încorporate, o companie pregătește unul cu ventilator în spătar.

Compania Cougar se pregătește să lanseze un scaun de gaming numit NxSys Aero. Modelul are un design normal, dar vine cu o caracteristică interesantă. Are, integrat în spătar, un ventilator de mari dimensiuni (200 mm, aRGB). Sistemul se numește Cold Fusion. Dispozitivul a fost prezentat la salonul de electronice Computex din Taiwan.

Spătarul este acoperit cu un material de tip plasă, care îi permite aerului să treacă prin el.

SistemulCold Fusion poate fi controlat din partea laterală a scaunului. Pot fi modificate luminile sau viteza ventilatorului. Energia este furnizată de o baterie ascunsă în partea din spate.

scaun de gaming
Cougar NxSys Aero, un scaun de gaming bun pe vreme caniculară. (Foto: PC Gamer)

NxSys Aero va costa 400 de dolari și va fi disponibil mai târziu în acest an.

Producătorii de mobilier pentru gaming nu duc lipsă de imaginație. Un alt produs interesant din oferta Cougar este Ranger Gaming Sofa, un fotoliu de gaming care este probabil apreciat de către utilizatorii de console. Totodată, o firmă din Canada a lansat un scaun de gaming pliabil, The Foldable Gaming Chair (TFGC).

Dacă nu vă puteți hotărî ce model de scaun de gaming să alegeți, în această mare de oferte, chatbot-ul cu AI al Bing Search are câteva recomandări interesante.

Sursa: PC Gamer

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News