Nu, nu este pentru pescari! A fost inventat scaunul de gaming pliabil

Autor: Adrian Popa | 10.05.2023
Nu, nu este pentru pescari! A fost inventat scaunul de gaming pliabil

O firmă a lansat un scaun de gaming pliabil. The Foldable Gaming Chair (TFGC) ar putea fi confundat, la o primă vedere, cu un model pentru pescari.

Scaunul poate susține persoane cu o greutate maximă de 160 de kilograme. Firma care îl produce este din Canada, iar fondatorul acesteia este un tată gamer.

Antreprenorul Francois Robitaille a gândit TFGC pentru utilizatorii de console. Potrivit lui, modelul este potrivit pentru jucătorii care au locuințe mici. După ce finalizează o sesiune de gaming, aceștia pot strânge scaunul pentru a beneficia de mai mult spațiu.

TFGC poate fi luat și la locuințele prietenilor sau la evenimente de gaming. Este disponibilă inclusiv o geantă specială în care scaunul poate fi transportat.

Citește și: AQIRYS Ymir review: Scaun de gaming elegant și solid ca un tanc

The Foldable Gaming Chair este prevăzut cu suport retractabil de căști, suporturi pentru pahare și buzunare în care pot fi ținute accesorii.

Materialul textil din care este realizat scaunul este rezistent la apă și tăieturi. Cadrul este cosntruit din oțel.

TFGC este o alternativă la scaunele de gaming fără picioare, care se așează direct pe podea și sunt, de asemenea, pliabile. Modelul produs de antreprenorul canadian oferă, însă, un confort mai mare pentru persoanele înalte și este mai ușor (6 kg vs aproximativ 10 kg).

În acest moment, scaunul poate fi comandat la prețul de 178 de dolari canadieni (133 de dolari americani).

Foto: The Foldable Gaming Chair Company

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News