O companie și-a cerut scuze pentru greșeala de pe ambalajul unei tastaturi de gaming

Autor: Adrian Popa | 28.07.2022
O companie și-a cerut scuze pentru greșeala de pe ambalajul unei tastaturi de gaming
Foto: Razer

Producătorul de accesorii și periferice de gaming Razer și-a cerut scuze pentru o greșeală care apare pe ambalajul unuia dintre produsele sale.

Pe internet nimeni nu a sesizat eroarea până când compania nu a scris despre ea pe Twitter. Pe cutia modelului Razer Deathstalker V2 Pro apare expresia „high-peformance wireless”. Compania a scris „peformance” în loc de „performance”.


Razer și-a cerut scuze pentru incident și pentru faptul că nu și-a atins, în acest caz, „standardele meticuloase de design”. Din păcate, toate ambalajele afectate vor fi retrase de pe piață. Asta înseamnă un consum suplimentar de resurse pentru fabricarea unora noi, situație pentru care Razer și-a cerut, de asemenea, iertare.

Razer Deathstalker V2 Pro

Clienții care au cumpărat deja tastaturile de gaming cu greșeli pe cutii vor primi o reducere de 10 dolari la următoarea achiziție făcută în magazinul oficial al companiei.


Gestul Razer a fost apreciat de fani. Cei care au testat tastatura de gaming, care costă 250 de dolari, au lăudat designul și calitatea construcției, dar au remarcat că modelul nu este cel mai potrivit pentru scris.

După incident, compania a dat asigurări că singura problemă pe care o are Razer Deathstalker V2 Pro este cea de pe ambalaj.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News