PD49 este un monitorul de gaming curbat cu design inspirat de mașinile sport Porsche

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2023
PD49 este un monitorul de gaming curbat cu design inspirat de mașinile sport Porsche
Foto: AGON by AOC

Porsche Design colaborează din nou cu AGON by AOC, unul dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, pentru lansarea Porsche Design | AOC AGON PRO PD49, un monitor de gaming curbat. AOC AGON PRO PD49 este rezultatul fuzionării design-ului premiat în multiple rânduri, inclusiv „iF Design Award 2023” și „Red Dot Award: Product Design 2023”, și a tehnologiei QD-OLED. Astfel, ecranul de 49 inci oferă performanțe capabile să susțină inclusiv turneele de gaming competitiv de cel mai înalt nivel.

Noi standarde pentru experiența vizuală

Cu o grosime de aproximativ 5 mm, PD49 dispune de un panou impunător QD-OLED, cu diagonala de 49 inci. Curbura de 1800R acoperă întregul câmp vizual al utilizatorului, iar rezoluția de 5120×1440 pixeli, contribuie la redefinirea experienței vizuale. Luminozitatea maximă a ecranului este de 1000 niți, iar grație certificatului VESA DisplayHDR True Black 400, imaginile beneficiază de un contrast ridicat. Adâncimea de culoare de 10 biți permite reproducerea a 1,07 miliarde de culori, acuratețea panoului fiind de 99% DCI-P3. Noul monitor reunește toate aceste caracteristici de invidiat pentru ca jucătorii să se bucure de titlurile single player bazate pe povești în cea mai spectaculoasă manieră. Datorită ratei de reîmprospătare de 240 Hz, a timpului de răspuns de 0,03 ms Gray-to-Gray (GtG) și a compatibilității Adaptive-Sync, gamplay-ul este responsiv, fără apariția nedoritelor efecte de ghosting sau tearing.

PD49
Foto: AGON by AOC

Design funcțional și tehnologie de ultimă oră

Design-ul monitorului PD49 reflectă detaliile complexe ale unei mașini sport Porsche. Suportul din aluminiu sablat încorporează elemente care amintesc de volanul și de spițele roților, oferind monitorului un sentiment de măreție, în timp ce partea din spate este inspirată de grila radiatorului unui Porsche 911. De la design-ul unic al afișajului, până la logo-ul afișat la pornire, fiecare detaliu subliniază eleganța. Elementele RGB Light FX dinamice și personalizabile scot în evidență siglele amplasate în partea din față și din spate, aducând un plus de stil și personalitate.

PD49
Foto: AGON by AOC

Întotdeauna conectat

Dincolo de calitatea vizuală, PD49 oferă multiple opțiuni de conectivitate. Suportul HDMI 2.1 și DP 1.4 asigură o conexiune optimă chiar si cu cele mai noi dispozitive. Hub-ul USB încorporat oferă maximum de flexibilitate datorită celor patru porturi USB 3.2 și a intrării RJ-45. O caracteristică remarcabilă este funcția de andocare USB-C care asigură alimentarea cu energie până la 90 W a dispozitivelor compatibile. Comutatorul KVM încorporat permite utilizatorilor să conecteze două computere simultan, împărțind astfel ecranul pentru sarcini ce necesită multitasking intens.

Gaming reimaginat

Caracteristicile care îmbunătățesc experiența de gaming includ contorul de framerate, o suprapunere personalizabilă a reperelor (Dial Point) și un input lag redus. Astfel, noul model oferă utilizatorilor un avantaj față de competitori și îmbunătățește experiența de joc. Difuzoarele stereo integrate, de 8 W fiecare, garantează o experiență audio la fel de captivantă ca cea vizuală.

Preț și disponibilitate

Porsche Design AGON PRO PD49 va fi disponibil în magazinele Porsche Design și în magazinele specializate, precum și cele online și pe porsche-design.com la un preț recomandat de 2190 de euro.

Sursa: AGON by AOC

Urmărește Go4Games.ro pe Google News