Promoții Carrefour la produse de gaming: 4 dispozitive care ne-au atras atenția

Autor: Alex Manole | 23.09.2022
Promoții Carrefour la produse de gaming: 4 dispozitive care ne-au atras atenția

Lanțul de retail Carrefour a publicat, pe site-ul propriu, multe reduceri la accesoriile și perifericele din categoria gaming. Am selectat patru produse care ne-au atras atenția.

O pereche de căști de gaming Aqirys Vega este disponibilă la prețul de 190 de lei, redus de la 256 de lei. Modelul dispune de difuzoare cu diametru de 50 mm, oferă sunet 7.1 Virtual Surround, iluminare RGB și se conectează la PC prin intermediul unui port USB. Cablul, cu lungime de 2,10 m, dispune de telecomandă, pentru controlul luminilor și al volumului. Căștile Aqirys Vega pot fi setate în detaliu din aplicația dedicată pentru Windows de care dispun. Mai mult, modelul este certificat TeamSpeak.

Căștile de gaming Aqirys Vega.

Tot de la Aqirys este disponibil, la preț bun, mouse-ul wireless Polaris. Dispozitivul cântărește doar 73 de grame, are switch-uri Kailh care rezistă până la 80 de milioane de click-uri, senzor PixArt 3335 (care oferă o rezoluție maximă de 16.000 DPI) și baterie cu capacitate de 600 mAh care se încarcă rapid. Producătorul promite 420 de ore în jocuri. Când acumulatorul se termină, Polaris poate fi folosit cu fir (USB-C la USB-A). Cablul este lung (1,6 metri) și foarte moale, fiind protejat cu material textil. Aqirys Polaris costă 160 de lei acum la Carrefour (prețul era de 210 lei înainte).

Un alt produs interesant este biroul de gaming Serioux zRadiance Green. Produsul este disponibil la prețul de 550 de lei, redus de la 700 de lei. Piesa de mobilier are blat MDF cu dimensiunile 1.400 x 660 x 15 mm, acoperit pe întreaga suprafață cu un mousepad textil, suport pentru cană / pahar și sistem de management al cablurilor. Picioarele sunt reglabile pentru ca biroul să se așeze bine pe orice suprafață. Blatul poate susține o greutate maximă de 100 de kg.

Totodată, un microfon pentru gaming GXT212 Trust costă, la Carrefour, 70 de lei (față de 95 de lei înainte). Dispozitivul, de tip omnidirecțional, se conectează la un port USB.

Foto: Carrefour.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News