Trei birouri de gaming deosebite, disponibile în magazinele din România

Autor: Adrian Popa | 04.04.2022
Trei birouri de gaming deosebite, disponibile în magazinele din România

Piața din România a fost invadată de accesorii de gaming, mai ales după ce oamenii au început să petreacă foarte mult timp în jocurile video în timpul pandemiei. Printre produsele vândute de magazinele de pe piața locală se găsesc și multe birouri de gaming. Am selectat trei modele interesante.

birouri de gaming
Biroul FREDDE, vândut de IKEA

IKEA vinde FREDDE, un birou de gaming potrivit pentru cei care au multe periferice și accesorii. Piesa de mobilier are dimensiunile 185 x 74 x 146 cm și este prevăzută cu multe etajere, suporturi pentru cană și pahar, căști și sistem de management al cablurilor. Cadrul este realizat din oțel acoperit cu material anticorosiv, iar restul elementelor sunt construite din PAL, PAL melaminat și plastic. Produsul costă 1.100 de lei.

birouri de gaming
Modelul Serioux zRadiance

 

Carrefour oferă modelul de birou de gaming Serioux zRadiance, la prețul de aproape 650 de lei. Cadrul este realizat din oțel, iar blatul din MDF este învelit în fibră de carbon și are dimensiunile 140 x 66 x 1,5 cm. Biroul este acoperit cu un mousepad textil, rezistent la apă, pe întreaga suprafață. Mai mult, include suport pentru căști, suport pentru cană/pahar, sistem de management pentru cabluri și picioare reglabile. Greutatea maximă suportată este de 100 kg.

birouri de gaming
Modelul IA-02-BR, disponibil pe platforma eMAG

Un model accesibil interesant, discret și elegant, este vândut pe platforma eMAG. Biroul de gaming, modelul IA-02-BR, are dimensiunile 120 x 60 x 75 cm. Acesta are cadru metalic și blat din MDF care imită lemnul. Produsul are o greutate de 15 kg și suportă o greutate maximă de 90 kg. Biroul include suport pentru căști și costă 350 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Noul birou de gaming de la SecretLab ascunde cablurile folosind magneți

AQIRYS Ymir review: Scaun de gaming elegant și solid ca un tanc

Urmărește Go4Games.ro pe Google News