Razer lansează o noua colecție de periferice de gaming bazate pe PUBG: BATTLEGROUNDS

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2023
Razer lansează o noua colecție de periferice de gaming bazate pe PUBG: BATTLEGROUNDS
Foto: Razer

Razer, unul dintre cele mai apreciate brand-uri de produse destinate gamerilor, în colaborare cu Krafton, un colectiv de studiouri producătoare de jocuri și publisher-ul popularului PUBG: BATTLEGROUNDS, au anunțat o nouă colecție de periferice inspirate de acest joc.

Razer este încântat de parteneriatul cu Krafton, care a dus la realizarea acestei colecții. Din îmbinarea experienței noastre în domeniul perifericelor de gaming cu abordarea lor inovatoare în ceea ce privește gaming-ul captivant a rezultat o nouă colecție care rezonează cu gamerii și fanii din toată lumea.

– Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer

Concepute pentru a eleva experiența de gaming oferită de PUBG: BATTLEGROUNDS, fiecare periferic din nou gamă a fost creat cu meticulozitate și este o dovadă a creativității Krafton și a calității produselor Razer. Noua colecție include produse preferate de fani: mouse-ul fără fir conceput pentru eSports Razer Viper V2 Pro, tastatura de gaming cu switch-uri optice Razer Huntsman V2 și căștile multi-platform fără fir Razer Barracuda X. Fiecare dintre aceste periferice se bucură de un design special, inspirat de PUBG: BATTLEGROUNDS, ce utilizează culori și elemente vizuale specifice jocului.

Colecția include:

  • Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Mouse-ul vine la pachet cu o pălărie Razer exclusivă, activabilă în joc, ce va atrage toate privirile de pe câmpul de luptă.
  • Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Tastatura vine la pachet cu un cod care activează o jachetă Razer în joc, în culoarea verde tipică brand-ului.
  • Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Căștile vin la pachet cu o pereche de pantofi și una de pantaloni Razer, ce pot fi folosite în joc pentru a te diferenția de ceilalți jucători.

Ca bonus, fiecare periferic vine la pachet cu obiecte in-game ce nu pot fi ratate de fanii PUBG: BATTLEGROUNDS. Prin activarea codului găsit în ambalajul perifericelor, jucătorii se pot bucura de obiecte vestimentare exclusive în PUBG: BATTLEGROUNDS. Codurile permit crearea unei garderobe Razer completă, alcătuită din pălărie, jachetă, pantaloni și pantofi.

Razer PUBG
Foto: Razer

Prețuri și disponibilitate

  • Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 219,99 Euro
  • Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 289,99 Euro
  • Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 169,99 Euro

Toate vor fi disponibile pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore, în magazinul PUBG: BATTLEGROUNDS și în ofertele anumitor parteneri.

Sursa: Razer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News