Revin la Lidl consolele „de buzunar” pentru copii Lexibook. Preț și caracteristici tehnice

Autor: Alex Manole | 30.06.2022
Revin la Lidl consolele „de buzunar” pentru copii Lexibook. Preț și caracteristici tehnice

Lidl va avea, săptămâna viitoare, o ofertă bogată de produse electronice. Printre acestea se află și console video „de buzunar” pentru copii.

Modelele Lexibook pe care le va vinde lanțul german de supermarketuri, începând de luni (4 iulie), au ecran LCD color cu diagonala de 1,8” (4,6 cm) și volum ajustabil pe patru nivele. Pe dispozitive vin preinstalate 150 de jocuri cu grafică 8-bit, din categorii precum arcade, logică sau acțiune etc. Unii utilizatori care au testat dispozitivul susțin că sunt câteva titluri care nu funcționează.

Consolele vor fi disponibile în mai multe variante de culori (cu temele: Frozen, Mario, Spider-Man, Paw Patrol) și vor costa 100 de lei unitatea. Produsul funcționează cu trei baterii de tip AAA. Dispozitivul este recomandat pentru copii cu vârste mai mari de 3 ani.

Citește și: Google a lansat o versiune web a jocului Pinball

Prețul cerut de Lidl pentru produs este foarte bun. La Noriel și eMAG, același model, Cyber Arcade Pocket, costă aproximativ 150 de lei.

Consola Lexibook Cyber Arcade Pocket

Lidl a vândut și anul trecut un model de consolă Lexibook. Dispozitivul respectiv avea ecran mai mare, cu diagonala de 2,5”, dar mai puține jocuri (aproximativ 100).

Lexibook este un producător francez de produse pentru copii. Compania are în ofertă jucării, jocuri de societate, console video, telefoane, tablete și accesorii.

Foto: Lidl.ro/eMAG

Urmărește Go4Games.ro pe Google News