ROG Keris II Ace, un nou mouse de gaming “ultra-ușor” de la ASUS

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2024
ROG Keris II Ace, un nou mouse de gaming “ultra-ușor” de la ASUS
Foto: ASUS ROG

Cu ocazia CES 2024, Republic of Gamers (divizia de produse dedicate gamerilor entuziaști a celor de la ASUS) a prezentat un veritabil „arsenal” de periferice și echipamente de gaming noi. Dintre acestea se face remarcat noul mouse de gaming ultra-ușor ROG Keris II Ace.

ROG Keris II Ace este un mouse de gaming descris de producătorii săi drept “ultra-ușor”, creat pentru jucătorii competitivi și campionii din eSports. Proiectat cu aportul și feedback-ul profesioniștilor din domeniul sporturilor electronice, estetica elegantă și minimalistă a lui Keris II Ace promite echilibrul perfect între funcționalitate și formă. Învelișul său din nailon ecologic este derivat din ulei de ricin regenerabil, ceea ce îi conferă mouse-ului o greutate totală de doar 54 de grame, reducând semnificativ oboseala încheieturii mâinii în timpul sesiunilor-maraton de jocuri. Micro-comutatoarele optice utilizate în Keris II Ace oferă o acționare consistentă și sunt extrem de durabile, cu o durată de viață de 100 de milioane de clicuri.

Keris II Ace este echipat cu senzorul optic ROG AimPoint Pro de 42.000 dpi, care oferă o abatere ultra-precisă de 1%, fiind suficient de sensibil pentru a funcționa chiar și pe sticlă. Conectivitatea flexibilă în trei moduri permite utilizatorilor să se conecteze la un dispozitiv utilizând o conexiune USB cu fir sau o conexiune wireless de 2,4 GHz; de asemenea, pot alege să împerecheze până la trei dispozitive simultan prin Bluetooth. Tehnologia wireless ROG SpeedNova permite performanțe wireless fiabile, cu latență redusă și eficiență energetică optimizată în modul 2,4 GHz. Receptorul ROG Omni Receiver îi permite lui Keris II Ace să se conecteze fără fir, simultan, la mai multe dispozitive.

ROG Keris II Ace
Foto: ASUS ROG

Keris II Ace este compatibil cu ROG Polling Rate Booster pentru a oferi un control super fluent al cursorului – deosebit de util în timpul momentelor cruciale din timpul jocului. Acest booster îmbunătățește rata de interogare de la 1000 Hz până la 4000 Hz, în modul wireless, sau până la 8000 Hz, în modul cu fir. Rata de interogare amplificată reduce input lag-ul, pentru a oferi utilizatorilor un control mai bun al țintei, cu o plasare mai precisă a cursorului – un beneficiu deosebit de util în timpul momentelor cruciale din joc. Spre deosebire de soluțiile concurente care necesită un receptor suplimentar sau chiar un mouse complet nou, ROG Polling Rate Booster îmbunătățește rata de polling, oferind în același timp o mai mare flexibilitate și confort.

ROG Keris II Ace va fi disponibil în două culori – Black și Moonlight White – în cel de-al doilea trimestru al anului 2024.

Sursa: ASUS Republic of Gamers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News