Smart TV 4K QLED de buget pentru gameri, disponibil în oferta Dedeman

Autor: Cosmin Aionita | 18.09.2023
Smart TV 4K QLED de buget pentru gameri, disponibil în oferta Dedeman
Foto: Allview

Dedeman are o ofertă interesantă la un TV smart ce beneficiază de anumite caracteristici potrivite pentru gaming. Modelul despre care discutăm este QLED Smart Allview QL50ePlay6100-U, fiind disponibil pe site-ul retailer-ului la prețul de 1629 lei.

Televizorul are un display bazat pe tehnologie QLED, cu un panou VA cu diagonală generoasă de 50” (126 cm), rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli), suport pentru tehnologia HDR 10 (potrivit pentru jocurile de consolă ce oferă suport pentru acest standard) și o rată de refresh este de 60 Hz, ce vă va permite să profitați de modurile Performance (60fps) de pe console precum PlayStation 5 sau Xbox Series X.

Smart TV Dedeman
Foto: Allview

Acest model Allview rulează sistemul de operare Android TV 9.0, platformă software ce oferă acces la majoritatea platformelor importante de streaming video și audio. Mai mult, telecomanda include butoane fizice dedicate pentru aplicațiile Netflix și YouTube.

Dispozitivul include două difuzoare, în sistem stereo, cu putere totală de 20 W (2 x 10 W). De asemenea, sistemul audio este compatibil cu tehnologia Dolby Audio.

Smart TV Dedeman
Foto: Allview

TV-ul smart inclus în oferta Dedeman include nu mai puțin de 4 porturi HDMI, pentru a asigura că puteți conecta mai multe console, precum și un PC sau un laptop.

Aceste televizor are o greutate de 11 kg și poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200. Produsul poate fi comandat de pe site-ul Dedeman.

În momentul publicării acestui articol, la eMAG același model costa 1782,43 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News