Sony pregătește suport PlayStation VR2 pentru PC. Ce jocuri noi vor fi lansate pentru PS VR2

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2024
Sony pregătește suport PlayStation VR2 pentru PC. Ce jocuri noi vor fi lansate pentru PS VR2
Foto: Sony Interactive Entertainment

De câțiva ani de când activează și pe această piață, cei de la Sony au “prins gustul” PC-ului, lansându-și nu numai cele mai importante jocuri pe această platformă, cât și unele dintre accesoriile hardware produse de companie. Astfel, după ce s-au bucurat de jocuri precum God of War, Days Gone, Horizon: Zero Dawn sau Marvel’s Spider-Man Remastered, dar și de posibilitatea de a-și folosi controllerele DualSense și pe platforma preferată, utilizatorii de PC sunt pe cale să primească o nouă surpriză din partea Sony.

Astfel, printr-o recentă postare pe PlayStation Blog, Sony Interactive Entertainment a confirmat că se află în plin proces de testare a suportului PlayStation VR2 pentru PC, acesta urmând să sosească până la sfârșitul acestui an.

Suntem încântați să vă anunțăm că suntem în proces de testare a posibilității de a folosi PlayStation VR2 pentru ca utilizatorii să poată accesa astfel jocuri suplimentare de pe PC, pentru a le oferi mai multa varietate pe lângă titlurile PS VR2 deja disponibile pe PS5. Sperăm să lansăm acest suport [pentru PC] în cursul anului 2024, așa că fiți pe fază pentru mai multe update-uri.

– Gillen McAllister, Sony Interactive Entertainment content communications manager

Jocuri noi pentru PS VR2

Pe lângă vestea legată de viitorul suport pentru PlayStation VR2 pe PC, Sony a dezvăluit și o serie nouă de jocuri noi ce-și vor face apariția (sau sunt deja disponibile) pentru PS VR2 pe consolele PlayStation 5: The Wizards – Dark Times: Brotherhood (disponibil acum), Wanderer: The Fragments of Fate (27 iunie 2024), Little Cities: Bigger! (12 martie 2024), Zombie Army VR (2024), Arizona Sunshine 2 (prin intermediul unui update gratuit, disponibil chiar acum) sau Soul Covenant (2024).

Acestea se alătură unor titluri precum Legendary Tales (deja disponibil) și Metro Awakening VR (2024), deja dezvăluite în cadrul celui mai recent episod State of Play.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News