SteelSeries a lansat trei mouse-uri Aerox, foarte ușoare și rezistente la apă

Autor: Adrian Popa | 12.04.2022
SteelSeries a lansat trei mouse-uri Aerox, foarte ușoare și rezistente la apă

Producătorul de periferice de gaming SteelSeries a prezentat trei noi mouse-uri din familia Aerox. Dispozitivele – Aerox 5, Aerox 5 Wireless și Aerox 9 Wireless – atrag atenția prin greutățile mici pe care le au și prin rezistența la apă.

SteelSeries
Aerox 5

Aerox 5 este un model cu fir, de tip multi-genre, care are o greutate de doar 66 de grame și include nouă butoane programabile. Modelul include senzor TrueMove Air, dezvoltat de SteelSeries și PixArt și patine realizate din Virgin Grade PTFE, un tip de politetrafluoroetilenă superior cu coeficient de frecare foarte redus. Dispozitivul folosește switch-uri Golden Micro IP54, care rezistă până la 80 de milioane de apăsări. Mouse-ul include trei zone cu iluminare RGB și beneficiază de tehnologia proprietară SteelSeries AquaBarrier (este rezistent la praf și apă; certificare IP54).

Citește și AQIRYS Doradus review: Un mouse de gaming ușor ca un fulg

SteelSeries
Aerox 5 Wireless

Aerox 5 Wireless este versiunea fără fir a Aerox 5. Deoarece include acumulator, acest model este mai greu, cântărind 74 de grame. Autonomia bateriei este de până la 180 de ore, în jocuri. Potrivit producătorului, o încărcare de doar 15 minute asigură peste 40 de ore de utilizare. Mouse-ul poate fi conectat la PC prin intermediul receiverului dedicat, care folosește tehnologia Quantum 2.0 a SteelSeries, sau prin Bluetooth.

SteelSeries
Aerox 9 Wireless

Aerox 9 Wireless este un model care se adresează fanilor jocurilor MOBA și MMO. Dispozitivul are o greutate de 89 de grame și vine cu 12 butoane programabile. La fel ca și celelalte două modele prezentate, Aerox 9 include senzor TrueMove Air, contacte Golden Micro IP54 și protecție la praf și apă. Mouse-ul utilizează conectivitatea Quantum 2.0 Wireless sau Bluetooth și are o autonomie de până la 180 de ore.

Cele trei mouse-uri vor fi disponibile în România începând cu a doua jumătate a lunii Aprilie. Prețurile recomandate sunt: Aerox 5 – 450 de lei, Aerox 5 Wireless – 750 de lei și Aerox 9 Wireless – 800 de lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News