Televizoarele Samsung din 2022 devin și mai atractive pentru gameri

Autor: Adrian Popa | 08.08.2022
Televizoarele Samsung din 2022 devin și mai atractive pentru gameri
Foto: Samsung

Samsung, liderul mondial pe piața de televizoare smart, nu se relaxează și continuă să își îmbunătățească produsele deja lansate. O actualizare recentă face aceste dispozitive și mai atractive pentru gameri. Compania a adăugat, în gama sa de modele QLED din 2022, suport pentru serviciul de gaming în cloud Amazon Luna.

Înainte, platforma putea fi accesată de pe televizoarele Samsung folosind un dispozitiv Fire TV Stick (2020), Fire TV Stick 4K sau Fire TV Cube. Acum, serviciul Amazon Luna poate fi accesat direct în Samsung Gaming Hub.

Luna se alătură altor servicii similare care au primit suport nativ pe televizoarele Samsung. Exemple sunt Google Stadia și GeForce Now. În acest moment, prin intermediul Samsung Gaming Hub utilizatorii au acces la peste 1.000 de jocuri video găzduite în cloud.

Samsung Gaming Hub

Amazon Luna oferă acces gratuit la anumite jocuri pentru cei care au abonament Amazon Prime. Printre titlurile interesante disponibile acum fără costuri se numără Myst și Control.

Din păcate, însă, serviciul de gaming de la Amazon este disponibil oficial, deocamdată, doar în Statele Unite. Lansarea pe alte piețe urmează să fie anunțată în curând.

Gamingul în cloud devine un domeniu tot mai popular. Logitech G, divizia de gaming a cunoscutului producător de periferice și accesorii, a anunțat că dezvoltă, în colaborare cu Tencent Games, un dispozitiv portabil care va oferi acces la servicii de cloud gaming.

Mai mult, Microsoft lucrează la un „Chromecast” pentru streaming de jocuri video.

Sursa: TechRadar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News