Televizor high-end Samsung The Frame de 125 cm, disponibil cu preț foarte bun într-un magazin

Autor: Alex Manole | 05.04.2023
Televizor high-end Samsung The Frame de 125 cm, disponibil cu preț foarte bun într-un magazin

Un televizor smart Samsung QLED The Frame 50LS03B, cu diagonală de 125 cm, este disponibil la prețul de 3.000 de lei în oferta unui magazin local. Modelul este unul foarte bun pentru gaming.

Display-ul televizorului are rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) și oferă suport pentru tehnologiile HDR, HDR 10, HLG sau Filmmaker Mode (FMM).

Samsung The Frame include patru difuzoare, cu putere totală (RMS) de 20 W. Sistemul audio oferă suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus.

Sistemul de operare rulat este Tizen. Modelul Samsung oferă suport pentru asistenții vocali Bixby, Google Assistant și Amazon Alexa.

Citește și: Televizor smart LED 4K, bun pentru gaming, disponibil la Dedeman cu preț foarte bun

Televizorul oferă, la capitolul conectivitate, printre altele: patru porturi HDMI, două porturi USB, slot CI, port Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth.

The Frame are un design minimalist. Datorită marginilor foarte subțiri ale ecranului, televizorul Samsung arată exact ca un tablou atunci când este montat pe perete. Sunt disponibile rame magnetice, cu texturi diferite, care pot face dispozitivul să arate diferit și să se potrivească mai bune cu spațiul în care se află.

Elegant și bun pentru gaming pe console

Modelul este unul potrivit pentru gaming. Televizorul oferă un timp de răspuns de 8 ms și include o aplicație Gaming Hub, care oferă acces rapid la servicii de streaming (de jocuri video în cloud, muzică sau video). Contrastul nativ este excelent, iar modelul Samsung include port HDMI 2.1 și suportă tehnologiile FreeSync, G-SYNC și VRR. Totodată, suprafața mată a display-ului elimină reflexiile.

Potrivit agregatorului de review-uri Rtings.com, The Frame este un televizor foarte bun pentru gaming. A primit, la această categorie, un punctaj de 8.7/10.

Carrefour oferă televizorul, în varianta cu diagonală de 125 cm, la prețul de 3.000 de lei. Oferta este cea mai bună de pe piață în acest moment.

Foto: Samsung

Urmărește Go4Games.ro pe Google News