Televizor smart LED 4K, bun pentru gaming, disponibil la Dedeman cu preț foarte bun

Autor: Alex Manole | 27.12.2022
Televizor smart LED 4K, bun pentru gaming, disponibil la Dedeman cu preț foarte bun

Dedeman are câteva oferte atractive la sfârșit de an, iar printre produsele disponibile cu preț redus se află și un televizor smart.

Modelul Hisense 50A6BG, cu diagonala de 127 cm, este disponibil la prețul de 1.600 de lei (redus de la 1.748 de lei). Dispozitivul include display LED cu rezoluție Ultra HD / 4K (3.840 x 2.160 pixeli), care oferă suport pentru tehnologia Dolby Vision HDR. Mai mult, imaginea este ajutată automat de un sistem AI în funcție de conținutul redat (poate identifica 11 scenarii). Mai mult, ecranul are unghi de vizualizare larg, de 178 de grade.

Atrag atenția timpul de răspuns decent pentru gaming, de 16 ms, dar și filtrul care reduce lumina albastră, dăunătoare pentru ochi.

Citește și: Televizor smart LED Xiaomi, bun inclusiv pentru gaming, disponibil la Lidl cu preț foarte bun

Pe partea audio, televizorul vândut de Dedeman oferă suport pentru DTS Virtual:X și are două difuzoare, fiecare cu putere de 8W. Televizorul are trei porturi HDMI, două porturi USB, conexiuni Wi-Fi (doar bandă de 2.4 GHz) și Bluetooth.

Modelul Hisense 50A6BG rulează sistemul de operare VIDAA U5, care este unul dintre cele mai rapide de pe piață, iar telecomanda oferă suport pentru comenzi vocale.

Prețul cerut de Dedeman pentru acest televizor este unul bun. La Altex, modelul costă 1.700 de lei, iar prețul afișat de eMAG este de 1.943 de lei.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News