Trei noi dispozitive de gaming, la Dedeman: scaun, pernă și birou de colț

Autor: Alex Manole | 25.03.2022
Trei noi dispozitive de gaming, la Dedeman: scaun, pernă și birou de colț

Dedeman a introdus în ofertă noi produse de gaming, printre care un birou, o pernă și un scaun.

O pernă de gaming, modelul PG-11, este disponibilă la prețul de 125 de lei. Perna, gândită pentru utilizatorii de controllere, are dimensiunile 62 x 64 cm și se ține pe genunchi, pentru a susține greutatea brațelor. Husa detașabilă este prevazută cu fermoar și este realizată din poliester. La interior se găsește un amestec de fibră siliconizată și burete. Cureaua pernei este ajustabilă. Sunt disponibile modele cu diferite imprimeuri.

O noutate, în oferta Dedeman, sunt și scaunele de gaming Agar. Acestea sunt acoperite cu o combinație de mesh și imitație de piele, fiind disponibile în variantele gri cu negru și roșu cu negru. Cotierele, tapițate, sunt reglabile. Scaunul se rotește la 360 de grade și are mecanism de reglare a înălțimii. Greutatea maximă susținută este de 120 kg. Acest model de scaun de gaming costă 599 de lei.

Citește și: AQIRYS Ymir review: Scaun de gaming elegant și solid ca un tanc

Scaunul Agar și perna PG-11 sunt disponibile doar la precomandă.

Un birou de gaming pentru colț, marca Fila, este disponibil la prețul de 549 de lei. Piesa de mobilier are piese în culorile negru și roșu și dimensiunile 150 (partea mai lungă) x 74 x 120 (partea mai scurtă) cm. Polița superioară, care oferă spațiu suplimentar, poate fi montată pe partea din stânga sau pe cea din dreapta.

Structura biroului este realizată din metal, iar blatul este din PAL melaminat, cu grosime de 1,5 cm.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News