YOXO vinde și electronice, la liber. Trei dispozitive utile pentru gamerii aflați în mișcare

Autor: Alex Manole | 22.07.2022
YOXO vinde și electronice, la liber. Trei dispozitive utile pentru gamerii aflați în mișcare

YOXO, serviciul prin care Orange oferă abonamente online, direct dintr-o aplicație, vinde inclusiv telefoane și accesorii. Printre acestea se numără produse de gaming cu preț avantajos.

O consolă Nintendo Switch, cu joy-con-uri în culorile albastru și roșu, este disponibilă la prețul de 1.394,35 lei. Pe scurt, dispozitivul are display cu diagonala de 6,2” (rezoluție de 1.280 x 720 pixeli), procesor NVIDIA Tegra, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru carduri) și baterie cu capacitate de 4.310 mAh.

Switch este cea mai populară consolă video din lume în acest moment.

Gamerii rămân mereu fără baterie la telefon. La YOXO este disponibilă o baterie externă Samsung, cu capacitate de 20.000 mAh. Dispozitivul oferă încărcare rapidă până la 25 W. Pot fi conectate simultan două dispozitive. Power bank-ul are prețul de 196,54 lei.

Mai mult, YOXO oferă o pereche de căști wireless on-ear JBL Tune 510BT. Acestea oferă o autonomie de până la 40 de ore pentru muzică. Ținute 5 minute la priză, căștile pot fi folosite timp de două ore, potrivit producătorului. Încărcarea completă a acumulatorului de 450 mAh durează 2 ore. Dispozitivul este compatibil cu asistenții vocali digitali Siri și Google Assistant.

La YOXO, modelul JBL Tune 510BT costă 196,54 lei.

Dispozitivele cu valoare mai mare de 450 de lei pot fi achiziționate și în trei sau patru rate prin intermediul serviciului Oney.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News