8 jocuri pe care să le încerci cu partenerul pentru a-ți întări relația

Autor: Alex Manole | 10.01.2023
8 jocuri pe care să le încerci cu partenerul pentru a-ți întări relația
Foto: Profimedia Images

Jucarea jocurilor video împreună cu partenerul tău de viață poate fi o modalitate excelentă de a te distra împreună. Indiferent dacă vrei un joc cooperativ pentru a juca în echipă sau un joc competitiv pentru a te provoca reciproc, există o mulțime de opțiuni pe piață. Iată opt jocuri pe care le poți încerca împreună cu partenerul tău:

Overcooked: Acest joc de gătit cooperativ necesită muncă în echipă și comunicare pentru a finaliza nivelele, ceea ce îl face o activitate excelentă pentru cupluri.

Citește și: Cele mai bune 10 jocuri din 2022, potrivit Metacritic

Super Mario Party: Titlul este minunat pentru cupluri deoarece le permite jucătorilor să se confrunte între ei în mini-jocuri, dar are și un mod cooperativ în care jucătorii lucrează împreună pentru a câștiga.

Keep Talking and Nobody Explodes: Jocul este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a lucra împreună sub presiune. Un jucător este responsabil să dezamorseze o bombă în timp ce celălalt jucător oferă instrucțiuni din manual.

Lovers in a Dangerous Spacetime: Acest shooter spațial cooperativ necesită ca jucătorii să lucreze împreună pentru a pilota o navă spațială și a învinge dușmanii.

Rocket League: Jocul de fotbal cu mașini poate fi jucat în moduri cooperativ sau competitiv și este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber în cuplu.

Terraria: Acest titlu le permite jucătorilor să exploreze, să construiască și să lupte împreună într-o lume comună.

Minecraft: Popularul joc le permite jucătorilor să construiască și să exploreze împreună într-o lume comună, fiind foarte potrivit pentru cuplurile care doresc să se distreze.

Portal 2: Titlul de tip puzzle poate fi jucat în cooperare și este o modalitate excelentă de a lucra împreună pentru a rezolva provocările.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News