Ca un personaj din Sims: O tânără își lasă fanii de pe OnlyFans să ia decizii importante pentru ea

Autor: Alex Manole | 02.11.2022
Ca un personaj din Sims: O tânără își lasă fanii de pe OnlyFans să ia decizii importante pentru ea

O tânără din Franța folosește platforma OnlyFans într-un mod neobișnuit. Ea le permite fanilor să ia decizii pentru ea.

Laurie, în vârstă de 23 de ani, nu postează pe platformă conținut pornografic, ci doar ocazional imagini provocatoare, în lenjerie intimă. În schimb, ea își distrează fanii permițându-le să voteze când vine vorba de decizii pe care Laurie, din Paris, trebuie să le ia. Exemplele sunt diverse: ce mănâncă la prânz într-o anumită zi, se desparte sau nu de iubitul cu care are o relație care nu merge bine, merită sau nu să continue anumite cursuri ș.a.

„Nu, nu este o glumă. De astăzi am decis că nu voi mai lua eu deciziile importante din viața mea. Acestea depind de tine”, este descrierea contului tinerei de pe OnlyFans.

De două ori pe săptămână, Laurie publică sondaje pe contul ei de Telegram, la care oricine poate vota, deoarece sunt publice. Însă doar abonații de pe OnlyFans pot vedea rezultatele. Mai mult, aceștia pot sugera noi sondaje sau conversa cu tânăra prin mesaje directe.

Citește și: Tesla a vrut jocul Her Story în mașinile sale. Ce a oferit în schimb compania lui Elon Musk

„Orice decizie din viața mea, importantă sau nu, ei vor avea control”, a declarat Laurie. „Nu am regrete și nu știu unde va duce această experiență”, a adăugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Live with Laurie ツ (@lauriefvr)

Abordarea tinerei a avut mare succes, iar Laurie este unul dintre cei mai populari creatori de conținut de pe platformă. Acest lucru este destul de greu de realizat pe OnlyFans de o persoană care nu publică imagini cu ea dezbrăcată.

Laurie spune că datorită acestor sondaje a reușit să se despartă de iubitul ei „toxic”, a renunțat la internship-ul care nu o mulțumea și a reușit să își învingă teama de înălțimi.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News