Tesla a vrut jocul Her Story în mașinile sale. Ce a oferit în schimb compania lui Elon Musk

Autor: Adrian Popa | 31.10.2022
Tesla a vrut jocul Her Story în mașinile sale. Ce a oferit în schimb compania lui Elon Musk
Foto: Steam

Tesla, compania condusă de Elon Musk, i-a cerut creatorului jocului Her Story, Sam Barlow, să facă titlul disponibil în mașinile sale.

Incidentul a fost povestit pe Twitter, la scurt timp după ce rețeaua de socializare a devenit proprietatea miliardarului. Barlow spune că Tesla, numărul unu pe piața automobilelor electrice, i-a cerut să ofere jocul gratuit deoarece în acest fel ar fi avut parte de foarte multă publicitate.

„Cândva Tesla m-a contactat pentru a pune Her Story în mașini. Am întrebat cât vor plăti pentru licență și pentru a acoperi munca de inginerie – au sugerat că zero și să iau în considerare expunerea pe care aș primi-o”, a scris Barlow.

Se pare că el nu a fost singurul care a primit o asemenea ofertă. Cabel Sasser, dezvoltatorul Untitled Goose Game, a spus că a trecut printr-o experiență similară cu Tesla.

Citește și: Elon Musk: Vrem ca toate jocurile de pe Steam să fie disponibile în mașinile Tesla

Sam Barlow mai este cunoscut pentru jocurile Telling Lies, Silent Hill: Shattered Memories și Immortality.

Tesla nu este singura companie auto care este interesată de jocurile video. Mercedes-Benz oferă deja câteva titluri casual pe modelele sale electrice.

Totodată, BMW a anunțat că a încheiat un parteneriat cu AirConsole, serviciu de gaming în cloud din Elveția, prin care va oferi jocuri în unele mașini din oferta sa începând cu 2023.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News