Descoperire surprinzătoare făcută de o pensionară în bananele de la Lidl

Autor: Alex Manole | 28.03.2023
Descoperire surprinzătoare făcută de o pensionară în bananele de la Lidl
Foto: Pixabay/_Alicja_

O pensionară a avut parte de o mare surpriză când a deschis punga de banane cumpărată de la Lidl.

Jan Giovinazzo, în vârstă de 71 de ani, a achiziționat fructele într-un magazin din Epsom, comitatul Surrey. În pungă a descoperit o mică broască. Ulterior, femeia a aflat că animalul provine din Coasta de Fildeș, țară aflată la o distanță de 3.200 de km.

Giovinazzo a pus broscuța într-o cutie de plastic, pe care a așezat-o lângă un radiator, apoi a chemat RSPCA, organizație care se ocupă cu salvarea animalelor. Potrivit experților, aceasta este o broască de stuf de la Muntele Nimba (Hyperolius nimbae).

Foto: Profimedia Images

„Verific mereu cu atenție de păianjeni de fiecare dată când cumpăr banane”, a declarat femeia. De această dată, însă, Jan a descoperit o broască printre banane.

Citește și: VIDEO: Cineva a creat un magazin Lidl în Far Cry 5

Interesant este faptul că pe punga în care femeia a găsit animalul se găsește un logo care include, de asemenea, o broască. Logo-ul respectiv arată că fructele vândute de Lidl au fost crescute într-un mod sustenabil.

Giovinazzo a publicat imagini cu descoperirea neobișnuită pe rețelele de socializare. „Sunt surprins că nu te-au pus să o plătești (n.e. – broasca)”, a glumit un internaut.

Lucrătorii de la un Lidl, tot din Marea Britanie, au avut parte de o surpriză similară în 2020 când au descărcat un transport de banane care venea tocmai din America Centrală. Printre fructe se afla un alt musafir nepoftit: o broască de copac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News