Formația metal Periphery a dedicat o piesă eroului dintr-un joc video

Autor: Adrian Popa | 18.01.2023
Formația metal Periphery a dedicat o piesă eroului dintr-un joc video
Foto: periphery.net

Formația progressive metal Periphery pregătește un nou album, iar una dintre piese îi este dedicată eroului din jocul Hades.

Primele două single-uri au fost publicate, iar una dintre piese, „Zagreus”, vorbește despre protagonistul din jocul video. Celălalt single, „Wildfire” are și el ceva deosebit: include un solo de saxofon interpretat de norvegianul Jorgen Munkeby.

Albumul „Periphery V: Djent Is Not A Genre” va fi lansat pe 10 martie.

Citește și: John Carpenter, maestrul filmelor horror, ar vrea să regizeze un film bazat pe acest joc video

Membrii formației sunt fani declarați ai titlului dezvoltat de Supergiant Games. Chitaristul Misha Mansoor a publicat un tweet în care a mulțumit studio-ului pentru sursa de inspirație.

Mark Holcomb, un alt membru al trupei, a spus despre noul album că este rezultatul unui „efort serios” al formației, care devine un grup mai unit.

„Periphery V: Djent Is Not A Genre” poate fi precomandat pe site-ul 3 Dot Recordings.

Noul album Periphery include următoarele piese:

1. Wildfire

2. Atropos

3. Wax Wings

4. Everything is Fine!

5. Silhouette

6. Dying Star

7. Zagreus

8. Dracul Gras

9. Thanks Nobuo

Revenind la Hades, acesta este primul joc video din istorie care a câștigat, în 2021, Hugo Award, un trofeu oferit anual celor mai bune opere de science-fiction sau fantasy. Titlul Hades a concurat cu The Last of Us 2, Spiritfarer, Final Fantasy 7 Remake, Animal Crossing: New Horizons și Blaseball.

Citește și: Ciuperca parazită din „The Last of Us” este bazată pe una reală. Ce șanse sunt ca o pandemie similară să afecteze omenirea

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News