Hainele „Minecraft” de la o casă de modă costă cât un SUV decent second-hand

Autor: Alex Manole | 12.04.2023
Hainele „Minecraft” de la o casă de modă costă cât un SUV decent second-hand

Casa de modă de lux spaniolă Loewe a lansat o linie de haine inspirate de jocul video „Minecraft”. Colecția „pixelată” a fost prezentată anul trecut la Săptămâna Modei de la Paris, dar a ajuns în magazine abia acum.

Piesele vestimentare au prețuri cuprinse între 450 și 3.400 de euro.

Astfel, un tricou (Loewe pixelated top in technical knit) costă 1.400 de euro. Totodată, niște pantaloni pixelați (Pixelated trousers in duchesse silk satin) costă 1.900 de euro. Poșeta din colecție are și ea un preț „piperat” (era să scriu „pixelat”) de 2.700 de euro.

Hainele „Minecraft” de la Loewe sunt disponibile doar pentru femei.

Aceasta nu este prima firmă care lansează haine scumpe inspirate de industria jocurilor video. În 2021 casa de modă Balenciaga a lansat, în urma unui parteneriat încheiat cu Sony PlayStation, o gamă de haine cu tema PS5 care erau mai scumpe decât consola.

Tot în 2021, casa de modă italiană de lux Gucci a prezentat, în parteneriat cu Microsoft, o ediție limitată a consolei Xbox Series X. Pachetul – care includea o consolă, două controllere wireless, un abonament Xbox Game Pass Ultimate și o geantă Gucci – a costat 10.000 de dolari.

Aceste inițiative nu surprins dacă ținem cont de faptul că industria jocurilor video a ajuns la o valoare de aproape 200 de miliarde de dolari.

Sursa: Loewe

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News