Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

Autor: Alex Manole | 20.11.2022
Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare
Foto: Profimedia Images

Johnny Depp a jucat în multe filme de succes și a interpretat nenumărate roluri, care mai de care mai diferite. A intrat în pielea unor personaje precum Willy Wonka, Sweeney Todd, Barnabas Collins sau Captain Jack. Totuși, actorul nominalizat de trei ori la Oscar nu a avut puterea să vadă, cap-coadă, decât unul dintre filmele în care a apărut.

În 2003, la debutul „Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”, Depp a mers la cinematograf pentru a vedea filmul. „Am văzut o parte. Am fugit afară oricum, nu contează. Am fugit ca un șobolan speriat”, a declarat actorul la emisiunea lui Ellen DeGeneres, în 2017.

Citește și: John Carpenter, maestrul filmelor horror, ar vrea să regizeze un film bazat pe acest joc video

Aveau să treacă mai mulți ani până când starul și-a luat din nou inima în dinți pentru a încerca să vadă un film în care a jucat. A doua oară a reușit să îl urmărească pe tot. Este vorba despre „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, din 2017, care nu a fost o producție prea apreciată de critici și cinefili.

„Am zis că dacă acesta este ultimul (n.e. – din seria „Pirates of the Caribbean”), vreau să fiu sigur că le livrăm ceea ce trebuie să le livrăm oamenilor… deoarece oamenii… voi sunteți cei care ați mers și ați văzut celelalte filme, de trei, patru, cinci ori”, a declarat actorul.

Cum unele persoane nu suportă să își audă propria voce înregistrată, așa nici Johnny Depp nu suportă să se vadă jucând în filme. „Nu pot să sufăr să mă privesc”, a explicat el.

Citește și: Încă un film bazat pe un joc video popular este în lucru

Starul din „Donnie Brasco” nu este singurul actor căruia nu îi place acest lucru. Legendara Meryl Streep, deținătoare a trei premii Oscar, nu a văzut niciun titlu în care a jucat mai mult de o dată.

Alte exemple de actori care nu suportă să se vadă în filmele în care joacă sunt Reese Witherspoon, Javier Bardem, Julianne Moore sau Joaquin Phoenix.

Sursa: Apropo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News