Modul neobișnuit în care o femeie s-a răzbunat pe soțul „concediat”

Autor: Alex Manole | 29.05.2022
Modul neobișnuit în care o femeie s-a răzbunat pe soțul „concediat”
Foto: Pixabay

O femeie s-a răzbunat într-un mod neobișnuit pe soțul ei, după ce acesta și-a dat demisia de la locul de muncă. Inițial, bărbatul i-a spus femeii că a fost concediat, iar ei i-a părut rău de el și a muncit mai mult pentru a acoperi cheltuielile familiei.

Ulterior, femeia a aflat, chiar de la fostul lui șef, că bărbatul a renunțat de bunăvoie la locul de muncă pe care îl avea într-un supermarket. Când l-a întrebat de ce a făcut acest lucru, el a spus că urăște retailul și că vrea să se întoarcă la școală pentru a avea un job mai decent. El i-a sugerat chiar soției că ar trebui ca ea să facă un fond în care să strângă bani pentru asta. Nervoasă, femeia i-a spus soțului că din salariul ei de abia reușesc să acopere cheltuielile.

Citește și Minecraft: Numele propuse de un tată gamer pentru viitorii copii ar putea duce la divorț

Pentru a se răzbuna pe el, soția a schimbat parola rețelei Wi-Fi.

Ea a făcut acest lucru deoarece bărbatul petrecea foarte mult timp pe telefon. Femeia a crezut că își căuta un loc de muncă, însă la un moment dat a constatat că el nu făcea altceva decât să se joace jocuri video și să navigheze pe internet.

Bărbatul a fost furios pe decizia luată de soție. Ea i-a spus, însă, că internetul „este un privilegiu, nu un drept”.

Femeia a întrebat utilizatorii de Reddit ce părere au despre situație, iar majoritatea au condamnat atitudinea bărbatului. Unele persoane au spus că fără studii este greu să găsești de muncă într-un domeniu din afara retailului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News