Piscina pentru câini cumpărată de la Lidl nu e ceea ce pare (VIDEO)

Autor: Alex Manole | 01.08.2022
Piscina pentru câini cumpărată de la Lidl nu e ceea ce pare (VIDEO)

O femeie din statul american Carolina de Sud, care a cumpărat de la Lidl o piscină pentru câine gonflabilă, a rămas surprinsă de dimensiunile acesteia.

Bethany Vawter Sweatt, în vârstă de 31 de ani, are un câine Golden Retriever, iar această rasă este mare iubitoare da apă. Cum temperaturile sunt caniculare, femeia s-a bucurat când a descoperit produsul care costa doar 13 dolari.

Din păcate, însă, piscina este mult mai mică decât cea din imaginea de ambalaj și este potrivită mai degrabă pentru un Chihuahua.

Lidl
Câinele Turbo nu pare impresionat de piscina cumpărată de la Lidl.

„Imaginea era puțin înșelătoare! Turbo are acum o piscină mult mai mare”, a spus femeia. Ea admite, însă, că nu a citit cu atenție descrierea produsului înainte de a-l cumpăra. Lidl specifică dimensiunile piscinei.

Citește și: Un joc erotic din anii ’90 va fi relansat pe Nintendo Switch

Sweatt a povestit incidentul pe TikTok, iar povestea s-a viralizat. Din imagini se vede că animalul, numit Turbo, abia încape în piscină.

@bsweatt Photo was a little deceiving 🤣🙈 #poordog #dogpool #fail #oops #PlutoTVIsFree #goldenretriever ♬ original sound – Bethany Vawter Sweat

În acest caz produsul a fost mai mic decât se aștepta clientul. O persoană care a comandat pe AliExpress căști wireless, fără a citi cu atenție descrierea, a primit acasă o pereche uriașă. Dispozitivele erau, de fapt, difuzoare externe.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News