Rochia purtată recent de Jill Biden, controversată, dar apreciată de fanii Minecraft

Autor: Alex Manole | 27.02.2023
Rochia purtată recent de Jill Biden, controversată, dar apreciată de fanii Minecraft
Foto: Shutterstock

Familia președintelui american Joe Biden este prietenoasă cu jocurile video, iar prima doamnă a Americii pare să demonstreze din nou acest lucru.

Jill Biden a purtat recent, în timpul unei vizite făcute în Namibia, o „rochie Minecraft”. Gamerii au observat imediat acest detaliu, iar imaginile s-au răspândit pe rețelele de socializare.

În Namibia, Jill Biden a mers pentru a vedea care este stadiul unui program finanțat de PEPFAR (The United States President’s Emergency Plan for AIDS Relief).

Citește și: Un bărbat este gamer din anii ’70. Acum, la 81 de ani, bunicul vrea să devină streamer

Rochia, foarte scumpă, nu este inspirată, oficial, de jocul video. O astfel de piesă, produsă de casa de modă Akris, costă 1.990 de euro, iar motivele de pe ea, sunt, potrivit designerului, florale.

Foto: Akris.com

Dacă gamerii și mulți alți internauți au apreciat rochia lui Jill Biden, unii critici au spus că a fost o alegere neinspirată.

În familia Biden sunt mulți amatori de jocuri video. Inclusiv cel mai puternic om din lume. Președintele american a fost surprins în timp ce juca Mario Kart cu nepoata lui, la Camp David, reședința de la țară a liderilor de la Casa Albă.

Se pare că liderul de la Casa Albă este un jucător talentat, deoarece a învins-o pe nepoata lui de 26 de ani în cursă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News