Un bărbat este gamer din anii ’70. Acum, la 81 de ani, bunicul vrea să devină streamer

Autor: Adrian Popa | 16.02.2023
Un bărbat este gamer din anii '70. Acum, la 81 de ani, bunicul vrea să devină streamer
Foto: captură din video

David Bradford, un bunic cu cinci nepoți, este un gamer împătimit încă din anii ’70. Ajuns la vârsta de 81 de ani, bătrânul vrea să devină streamer.

Bradford se teme, însă, că PC-ul lui de 500 de lire sterline nu este suficient de bun pentru această activitate.

De-a lungul anilor, David, care locuiește în Banwell, Somerset, s-a jucat pe aparate de tip arcade, console și PC-uri.

Pe vremea când era tânăr și conducea camioane, Bradford nu rata nicio sală întâlnită pe drum care avea aparate arcade. Primul joc pentru care a dezvoltat o pasiune a fost Space Invaders.

În 1997 a trecut pe o consolă Nintendo 64 și a jucat, prima dată, celebrul GoldenEye 007, relansat recent pentru Nintendo Switch și Xbox. Ulterior, interesul lui David a fost captat de jocul de război Medal of Honor: Allied Assault, lansat în 2002. Bărbatul a jucat titlul respectiv împreună cu fii lui. El are patru copii.

Citește și: A fost lansat Second Front, joc de strategie pe ture cu acțiunea petrecută în al Doilea Război Mondial

De atunci, David Bradford s-a jucat constant, iar astăzi face acest lucru împreună cu nepoții. „De aceea încerc să fac upgrade la PC, pentru a putea juca Warzone și Modern Warfare 2”, a declarat pensionarul. El a adăugat că joacă astăzi la fel de bine ca la începutul carierei de gamer.

La 80 de ani, deseori sesiunile de gaming ale bătrânului s-au sfârșit după miezul nopții, iar din această cauză a avut probleme cu soția, care i-a impus reguli. „Aparent trebuie să se oprească la 10:30 deoarece obișnuia să se joace până la 1:00 AM”, a declarat unul dintre fii lui Bradford. „Nu cred că se va pensiona vreodată din această activitate”, a adăugat el.

David nu poate dedica atât de mult timp cât ar dori jocurilor video. Ca mulți alți bătrâni, el încă trebuie să muncească pentru a-și rotunji veniturile în mediul economic dificil actual. Bunicul gamer are un job part time.

Sursa: Yahoo! News / SWNS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News