Semnul pus de o femeie jenată după ce soțul ei a distrus iarba de lângă casă

Autor: Alex Manole | 12.07.2022
Semnul pus de o femeie jenată după ce soțul ei a distrus iarba de lângă casă

O femeie a găsit o modalitate hazlie prin care a informat vecinii și trecătorii că iarba din apropierea locuinței, distrusă aparent de soțul ei, va fi înlocuită.

Peste terenul acoperit cu iarbă îngălbenită, arsă probabil cu erbicide sau neudată, femeia a înfipt în pământ un semn care include fereastra de dialog din vechile versiuni de Windows prin care utilizatorii puteau vedea în ce stadiu este procesul de instalare a unui program. „Nu am vrut ca vecinii noștri să creadă că suntem proprietari neglijenți așa că am făcut un semn…”, a scris ea.

„Programul” femeii se numește, pe semn, GrassUpdater.exe, iar mesajul afișat este: „New grass is loading…” (traducere: Noua iarbă se încarcă…).

Citește și: Cum a slăbit o femeie gamer 68 de kilograme într-un an

 

Imaginea, publicată în comunitatea r/funny de pe Reddit, a devenit virală și a strâns peste 97.000 de aprecieri. Peste 3.400 de persoane au comentat. O persoană i-a sugerat familiei să lase un colț fără niciun fel de iarbă, iar acolo să pună același semn definitiv, dar cu procentul la 99%. Aceasta este o aluzie la incidentele când un program sau joc de Windows se instala aproape complet după mult timp, dar se bloca la sfârșit spre disperarea utilizatorului.

Autoarea postării a precizat că vechea iarbă a fost distrusă pentru a fi înlocuită cu un alt tip.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News