Un angajat și-a automatizat complet jobul pentru a se dedica gamingului și altor pasiuni

Autor: Adrian Popa | 19.01.2022
Un angajat și-a automatizat complet jobul pentru a se dedica gamingului și altor pasiuni
Foto: Shutterstock

Un angajat și-a automatizat complet jobul, plătit cu 90.000 de dolari pe an, pentru a se dedica altor pasiuni. Acest lucru se întâmplă de un an și nimeni, de la serviciu, nu bănuiește ceva.

Povestea, spusă pe secțiunea r/antiwork de pe Reddit, a făcut valuri. Tânărul lucrează la departamentul de IT al unei firme de avocatură de dimensiuni medii. El administrează toate fișierele folosite de angajator în procese. Este vorba despre documente și imagini care sunt verificate și încărcate în cloud.

„Mi-am dat seama repede că aceasta era singura sarcină pe care se așteptau să o îndeplinesc în tura mea de opt ore”, a scris el.

Când a izbucnit pandemia, tânărul a cerut să lucreze de acasă, iar firma i-a permis acest lucru. Ulterior, deoarece munca este repetitivă și relativ simplă, el a scris, în Notepad, un mic program care face treaba pentru el. La sfârșitul fiecărei zile de muncă angajatul verifică dacă totul este în regulă.„Sunt la birou doar aproximativ 10 minute pe zi”, a explicat el.

Astfel, tânărul îți petrece zilele în jocuri video sau lucrând la proiecte personale.

El admite că uneori se simte vinovat, mai ales ținând cont de faptul că șeful lui este un tip de treabă. „M-am convins că atât timp când nimeni nu are de suferit nu e niciun rău făcut. Fac exact ceea ce mi-au cerut să fac, toată munca este făcută în timp util și mă bucur de viața mea”, a explicat el.

Sursa: PC Gamer

CITEȘTE ȘI:

Un dezvoltator de jocuri din Japonia nu a mai ieșit din casă de 10 ani

Un gamer, pilot de eSports, a devenit pilot în Formula 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News