Un bărbat a vândut colecția de jocuri video a soției din gelozie

Autor: Adrian Popa | 22.03.2022
Un bărbat a vândut colecția de jocuri video a soției din gelozie

Un bărbat a descris pe o platformă de socializare online cum a vândut o parte din colecția de jocuri video a soției deoarece era gelos pe bărbații virtuali din acestea.

Postarea a apărut pe Reddit, în comunitatea r/AmITheA**hole, dar a fost ștearsă după ce a generat un val de critici. Bărbatul de 32 de ani susține că a vândut colecția de jocuri Harvest Moon a soției, mai tânără cu opt ani decât el. În aceste simulatoare, jucătorii pot organiza căsătorii, un lucru care l-a deranjat pe autorul postării.

„I-am tolerat pasiunea pentru simulatoarele de fermă, precum Harvest Moon și Stardew Valley, dar acum, că suntem căsătoriți, mă aștept ca ea să îmi fie fidelă doar mie, nu și acelor soți virtuali”, a scris bărbatul.

Jocurile video pot provoca tensiuni în cupluri

El a precizat că a vândut și consolele femeii pe eBay, un dispozitiv Game Boy Advance și un GameCube. Bărbatul a mai spus că urma să dezinstaleze jocul Stardew Valley de pe dispozitivele tinerei. Totul pentru a preveni infidelitatea, potrivit lui.

Cum era de așteptat, utilizatorii de Reddit l-au criticat dur pe soțul nesigur pe el. Unii au crezut chiar că postarea este o parodie, iar alții susțin că există, cu siguranță, astfel de oameni. O femeie a povestit, la secțiunea de comentarii, cum un fost partener a fost deranjat de faptul că ea nu s-a supărat după ce el „s-a căsătorit” într-un joc video.

Jocurile video pot afecta în diferite moduri căsătoriile, potrivit unor studii. O cercetare realizată în 2018 de Divorce Online a arătat că există o legătură între Fortnite și divorțuri. În 5% din dosarele analizate de autorii studiului apărea, la motivele pentru separarea legală, numele popularului joc video.

Citește și: Un gamer i-a plătit unei actrițe de filme pentru adulți 20.000 $ pentru a juca împreună Elden Ring

Sursa: Gaming Bible

Urmărește Go4Games.ro pe Google News