Un gamer i-a plătit unei actrițe de filme pentru adulți 20.000 $ pentru a juca împreună Elden Ring

Autor: Adrian Popa | 10.03.2022
Un gamer i-a plătit unei actrițe de filme pentru adulți 20.000 $ pentru a juca împreună Elden Ring

Un tânăr de 31 de ani din statul american New Jersey i-a plătit actriței de filme pentru adulți Charley Hart peste 20.000 de dolari pentru a juca împreună Elden Ring.

Bărbatul, numit Chris, spune că totul s-a petrecut în timpul unei sesiuni private pe site-ul CamSoda. Cei doi au petrecut 40 de ore împreună. Informațiile au fost confirmate de Charley, pentru platforma de videochat.

„De obicei joc singur, stând în boxeri și ‘supraîncărcând’ carbohidrați (pizza, fast food etc.) în timp ce beau băuturi energizante. (…) A fost drăguț să o am pe Charley alături de mine. Am ajuns să ne cunoaștem destul de bine și să ne conectăm la un nivel profund”, a declarat gamerul.

Un maraton de gaming

Chris susține că el și Charley au terminat jocul în 40 de ore. Performanța este una extraordinară, dacă este reală.

Citește și: Jucătoare profesionistă de Tekken, concediată pentru declarațiile făcute despre bărbații scunzi

La rândul ei, Hart a declarat că numărul cazurilor în care fetelor care fac videochat li se cere să joace jocuri video a crescut în pandemie. Unii clienți doresc doar compania cuiva, nu și satisfacerea nevoilor sexuale.

„Am acompaniat clienți pentru perioade mai lungi de timp în timp ce se jucau, preparau cina, mâncau cina etc.”, a declarat ea. Charley a adăugat că nu a mai făcut niciodată un astfel de maraton de gaming, dar că a fost distractiv și că este interesată să repete experiența în viitor.

Jocul Elden Ring, dezvoltat de FromSoftware în colaborare cu celebrul scriitor George R. R. Martin, este deja un mare succes. Titlul a fost lansat pe 25 februarie, pe platformele: Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X/S.

Sursa: Gaming Bible

Citește și: Gamerii, în competiție cu studentele la medicină, pe Twitch. Conținutul, tot mai popular

Urmărește Go4Games.ro pe Google News