Un bărbat care se simțea rău a aflat motivul după ce a montat o cameră ascunsă în casă

Autor: Alex Manole | 03.04.2023
Un bărbat care se simțea rău a aflat motivul după ce a montat o cameră ascunsă în casă
Foto: captură din video

Un bărbat de 53 de ani din SUA a aflat de ce se simțea rău de la o vreme după ce a montat o cameră ascunsă în bucătărie.

Doctorul Jack Chen, în vârstă de 53 de ani, a aflat că soția lui, medic și ea, îl otrăvea cu substanță pentru desfundat țevile. Bărbatul a surprins-o de mai multe ori pe femeie în timp ce făcea acest lucru.

Zilele trecute, Yue „Emily” Yu (45 de ani), care este medic dermatolog, a fost pusă oficial sub acuzare în California și riscă să petreacă aproape 9 ani în închisoare.

Femeia a negat acuzațiile. Jack Chen spune că a început să simtă, în aprilie 2022, un gust ciudat în ceaiul de dimineață. La scurt timp după aceea, bărbatul a început să sufere de gastrită și ulcer. Apoi, Chen a instalat camerele ascunse în bucătărie. Cu ajutorul acestor dispozitive, el a surprins-o pe soția lui otrăvind ceaiul în trei cazuri.

Bărbatul a depus cerere de divorț în august 2022. Yue Yu a fost reținută de poliție în aceeași lună. Femeia a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune în valoare de 30.000 de dolari.

Procesul urmează să înceapă pe 18 aprilie.

Chen a pus la dispoziția anchetatorilor probe de ceai otrăvit. Testele au confirmat că băutura conținea substanța toxică de curățat scurgeri.

Citește și: Descoperire surprinzătoare făcută într-o consolă PS5 expediată din Portugalia în Australia

Potrivit avocatului bărbatului, femeia a avut de mult timp un comportament abuziv în relația cu Chen. „Nu cred că dorea să îl omoare. Cred că dorea ca el să sufere”, a declarat Steve Hittelman, pentru NBC News.

Avocatul femeii a declarat că aceasta folosea substanța toxică pentru a combate furnicile apărute în casă.

Chen și Yu au împreună doi copii minori, de 8 și 9 ani.

Sursa: Go4it

Urmărește Go4Games.ro pe Google News