GoldenEye 007 ajunge vineri, 27 ianuarie, pe Nintendo Switch și Xbox

Autor: Adrian Popa | 26.01.2023
GoldenEye 007 ajunge vineri, 27 ianuarie, pe Nintendo Switch și Xbox
Foto: Nintendo

După ani de zvonuri și așteptare, jocul GoldenEye 007 debutează vineri, 27 ianuarie, pe Nintendo Switch și Xbox.

Acesta este un remaster al legendarului titlu de Nintendo 64 lansat în 1997. Versiunea pentru Xbox suportă rezoluție 4K, formatul 16:9 și permite mod multiplayer în format split screen. Consolele Microsoft pentru care va fi disponibil jocul sunt One și Series S / X. Cei care dețin o copie de Rare Replay pe Xbox primesc jocul gratuit. Aceasta este o compilație de 30 de jocuri clasice de la dezvoltatorul GoldenEye 007, compania Rare.

Titlul va face parte și din Xbox Game Pass.

Un mod multiplayer online va fi disponibil doar pentru versiunea pentru Switch. Pe această platformă, titlul va fi disponibil în cadrul Online + Expansion Pack.

Eforturi pentru lansarea unei versiuni HD a jocului au fost făcute de mai multe ori, dar proiectele au fost abandonate din cauza problemelor cu licențierea și drepturile intelectuale.

În GoldenEye 007, personajul principal trebuie să oprească un grup infracțional care dorește să distrugă cu un satelit Londra, pentru a provoca un crah financiar global.

Multă lume se aștepta ca jocul să debuteze pe piață în 2022, când s-au împlinit 60 de ani de la debutul primului film cu James Bond, „Dr. No”.

Au fost vândute peste 8 milioane de copii de GoldenEye 007 la nivel global, o cifră impresionantă pentru un titlu disponibil doar pentru platforma Nintendo 64.

Un alt joc faimos dezvoltat de Rare este Sea Of Thieves.

Sursa: The Verge

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News