Un jucător a cărat după el un PC de gaming complet la Campionatul Mondial din 2022

Autor: Adrian Popa | 08.12.2022
Un jucător a cărat după el un PC de gaming complet la Campionatul Mondial din 2022
Foto: Profimedia Images

Un jucător din echipa Angliei este atât de pasionat de Fortnite încât a cărat după el un PC de gaming la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022.

Jordan Pickford nu este un mare fan al laptopurilor de gaming, așa că a luat cu el în Qatar un PC complet, cu monitor, pentru a juca titlul de tip battle royale.

Portarul echipei Angliei a spus, într-un interviu acordat canalului oficial de pe YouTube, că nu se joacă atunci când vine vorba de hardware-ul de gaming.

Pickford a explicat că în deplasările mai scurte ia după el un laptop de gaming, dar în cazul acestui eveniment mai lung dispozitivul nu l-ar fi mulțumit, deoarece ecranul mic, folosit timp îndelungat, îi afectează ochii.

„Încerc să am cele mai bune cadre pe secundă, să am un avantaj competitiv”, a explicat el.

Citește și > Saga jocurilor PUBG și Fortnite continuă: PUBG ajunge în casa Fortnite, Epic Games Store

Nu știm detalii despre caracteristicile tehnice ale sistemului folosit de fotbalist. Pickford probabil nici nu are voie să vorbească despre mărcile folosite, în timpul Campionatului Mondial. Este interesant faptul că sportivul are un troler special în care transportă PC-ul.

PC de gaming
Foto: captură de ecran de pe YouTube

Al patrulea sezon din Fortnite a fost lansat recent, așa că nu ne surprinde faptul că pentru fotbalistul englez este greu să stea departe de joc, chiar și în perioada Campionatului Mondial.

Anglia va juca sâmbătă în sferturile de finală împotriva unei echipe redutabile, Franța, așa că timpul disponibil pentru gaming în aceste zile este redus, probabil, pentru Pickford.

Portarul a jucat până acum în toate cele patru meciuri susținute de Anglia la acest turneu final. Echipa lui a câștigat trei partide și a terminat una la egalitate.

Sursa: YouTube / England

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook sau pe canalul oficial de Telegram.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News