Aqirys Atlas Review: scaun de gaming potrivit și pentru birou

Autori: Cosmin Aionita, Ionuț Vîlciu | 12.02.2024
Aqirys Atlas Review: scaun de gaming potrivit și pentru birou
Foto: Go4IT.ro

Ce dispozitiv joacă cel mai important rol pentru o experiență cât mai bună de gaming? Unii vor spune că hardware-ul din PC, alții vor spune căștile, unii vor spune monitorul sau poate chiar scaunul pe care stai. Experiența este creată de un cumul format de toți factorii cu care interacționăm cât timp ne jucăm sau muncim.

Scaunul pe care stai este una dintre cele mai importante componente ale unui astfel de setup, deoarece poate face diferența în acele sesiunile lungi de gaming. Am pus mâna pe unul dintre cele mai interesante modele ale producătorului Aqirys și, după o lună de utilizare, vă oferim o recenzie completă a scaunului de gaming Atlas.

Ce este Aqirys Atlas?

Aqirys Atlas reprezintă vârful gamei de scaune de gaming a producătorului, oferind o construcție solidă și un design ergonomic, potrivit atât pentru un setup de gaming, dar care se va integra fără probleme și într-un mediu office, la locul de muncă spre exemplu.

Forma aduce aminte de scaunul unei mașini sport, cu lobi laterali sculptați și o tetieră integrată în spătar. Întregul scaun este îmbrăcat în material textil, cu câteva inserții de microfibră în această versiune standard. Faptul că nu este îmbrăcat în piele este un plus, cel puțin pentru mine, pentru că asigură un confort termic mai bun și nici nu simți că aluneci de pe el.

Un scaun potrivit atât pentru gaming, cât și pentru muncă

Grație dimensiunilor generoase, este confortabil atât pentru oamenii mai înalți, cât și pentru cei mai scunzi dintre noi, cu mențiunea că avem de-a face cu un șezut destul de lung. Acesta măsoară 54 cm în lungime și 52 în lățime, iar spătarul este înalt de 87 cm, cu o lățime de 52,5 cm.

Ergonomia este foarte bună, cu cotiere ajustabile pe 3 direcții și suportul lombar ajustabil. Acesta din urmă este foarte util pentru o mai bună susținere și pentru o poziție mai bună pe scaun. Este o dotare binevenită, mai ales pentru cei ce au probleme cu coloana vertebrală sau petrec multe ore stând pe scaun.

Citește review-ul complet pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News