A Plague Tale: Requiem, disponibil acum și în România

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2022
A Plague Tale: Requiem, disponibil acum și în România
Foto: Focus Entertainment

A Plague Tale: Requiem, continuarea directă a jocului de succes A Plague Tale: Innocence, este disponibilă acum. Lansat pe Xbox Series X|S, PlayStation 5 și PC, A Plague Tale: Requiem este gata să-i îmbarce pe jucători într-o aventură uluitoare, reunind fanii seriei cu eroii Amicia și Hugo De Rune, și să le arate noilor jucători universul brutal al jocului. Trailer-ul de lansare, ce poate fi urmărit în continuare, oferă o scurtă perspectivă asupra călătoriei emoționale și uimitoare din punct de vedere vizual care începe acum.

Departe, o insulă cheamă…

Povestea sfâșietoare a celor doi frați Amicia și Hugo De Rune continuă: cei doi călătoresc, în sudul Franței din secolul al XIV-lea, spre o insulă misterioasă din Marea Mediterană în căutarea leacului necesar pentru a vindeca boala lui Hugo.

Acest nou capitol al poveștii extinde și posibilitățile de gameplay, oferind mai multă libertate jucătorilor într-un mediu mai deschis. Alegeți să loviți din umbră sau să dezlănțuiți iadul, apelând la noile abilități ale Amiciei, inclusiv utilizarea alchimiei pentru a manipula focul, dar și la siguranța oferită de raza de acțiune lungă a unei arbalete.

Proiectată atât pentru fanii de lungă durată, cât și pentru noii veniți, acest joc a fost produs exclusiv pentru noua generație de console și PC-uri, promițând un nivel cu totul nou de realism și imersiune și o experiență vizuală sublimă.

A Plague Tale: Requiem este disponibil acum și în magazinele din România, în versiuni pentru Xbox Series X|S, PlayStation 5 și PC.

A Plague Tale Requiem
Foto: Focus Entertainment

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News