Assassin’s Creed Mirage a fost finalizat și va fi lansat mai devreme. Când va fi disponibil

Autor: Cosmin Aionita | 15.08.2023
Assassin’s Creed Mirage a fost finalizat și va fi lansat mai devreme. Când va fi disponibil
Foto: Ubisoft

Vești bune din partea celor de la Ubisoft: dezvoltarea lui Assassin’s Creed Mirage, următorul titlul din foarte populara serie, a fost finalizată, jocul atingând stadiul Gold (discul gold master este gata de a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat). Anunțul a fost făcut prin intermediul contului oficial de Twitter al seriei Assassin’s Creed, fiind acompaniat de altă noutate îmbucurătoare: Mirage va fi lansat mai devreme decât era planificat inițial (12 octombrie), urmând să fie disponibil cu o săptămână în avans, de pe 5 octombrie 2023.

Assassin’s Creed Mirage a fost gândit drept un omagiu adus seriei, un soi de reîntoarcere la originile sale: o experiență action/adventure bazată pe poveste, cu parkour, stealth, asasinări și elementele care au definit seria de peste 15 ani.

Acțiunea va avea loc în Bagdad, un oraș dens, a cărui dezvoltare pe verticală îi va permite protagonistului Basim să-și etaleze abilitățile de parkour pentru a se apropia nevăzut de țintele sale. În rolurile principale îi veți recunoaște pe actorii Lee Majdoub (Basim Ibn Is’haq) și Shohreh Aghdashloo (Roshan, mentora lui Basim).

Assassin’s Creed Mirage va fi lansat pe 5 octombrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store). Jocul va fi inclus în abonamentul Ubisoft+.

Sursa: Assassin’s Creed Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News