Assassin’s Creed Origins, gratuit pe PC în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 18.06.2020
Assassin’s Creed Origins, gratuit pe PC în acest weekend

Ubisoft face o nouă surpriză gamerilor cu posibilități financiare reduse: Assassin’s Creed Origins va putea fi jucat gratuit pe parcursul acestui weekend, în perioada 19 – 21 iunie 2020. Promoția este valabilă pentru ediția de PC a lui Assassin’s Creed Origins, care va putea fi încercată gratuit prin intermediul clientului Uplay.

În loc de vacanță în Egipt

În Assassin’s Creed Origins, jucătorii au ocazia de a intra în pielea lui Bayek, fondatorul frăției asasinilor, ce poate explora întregul Egipt, sub forma unui vast mediu de joc open world. Nu lipsește nici fauna caracteristică regiunii, prezența fluviului Nil, a piramidelor, dar nici miturile și legendele despre zei și faraoni.

Pentru acest joc, Ubisoft a ales să implementeze numeroase elemente de RPG în formula Assassin’s Creed, aventura lui Bayek fiind structurată pe quest-uri, rezolvarea acestora urmând să-i confere personajului puncte de experiență cu ajutorul cărora va putea urca în nivel, deblocând astfel noi abilități și progresul în poveste.

Nu în ultimul rând, Bayek poate colecționa loot de la adversarii învinși, punând astfel la punct un inventar potrivit pentru stilul de joc al fiecăruia. De asemenea, sistemul de luptă din Assassin’s Creed Origins a fost complet modificat față de titlurile mai vechi ale seriei, permițând confruntări mai dinamice, cu o mai mare libertate de mișcare si acțiune.

Versiunea pentru PC a lui Assassin’s Creed Origins va putea fi jucată gratuit pe PC, prin Uplay, în perioada 19 – 21 iunie 2020. Assassin’s Creed Origins este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Pregătire pentru Assassin’s Creed Valhalla

Aceste weekend gratuit pentru Assassin’s Creed Origins pregătește terenul pentru viitorul joc al seriei: Assassin’s Creed Valhalla. În Valhalla, jucătorul va intra în pielea lui Eivor, un viking ce, în încercarea de a-și salva clanul, își va conduce războinicii peste Marea Nordului, până pe malurile Angliei, unde va avea de înfruntat regatele dezbinate ale Albionului.

După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2020, pe consolele Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar și pe PC (prin Uplay și Epic Games Store) și prin intermediul serviciului de streaming Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News