Assassin’s Creed Valhalla, gratuit cu noile procesoare AMD Ryzen

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2020
Assassin’s Creed Valhalla, gratuit cu noile procesoare AMD Ryzen

AMD a tocmai lansat astăzi noile procesoare AMD Ryzen 9 3900XT, Ryzen 7 3800XT și Ryzen 5 3600XT, actualizări ale modelelor deja existente, cu frecvențe crescute, care vor aduce și un bonus pentru pasionații de gaming: jocul Assassin’s Creed Valhalla.

Dezvoltate pe baza familiei de procesoare AMD Ryzen 3000, noile CPU-urile din seria 3000XT ridică nivelul de performanță al arhitecturii Zen 2. Acest upgrade este posibil grație procesului optimizat de fabricare pe 7nm, ce oferă frecvențe mai mari de boost și o performanță îmbunătățită la același TDP precum în cazul generației Ryzen 3000.

Mai important însă pentru iubitorii de jocuri este faptul că, atunci când vor achiziționa un procesor eligibil AMD Ryzen pentru desktop în perioada 7 iulie – 3 octombrie 2020, vor primi și un exemplar gratuit al jocului Assassin’s Creed Valhalla pentru PC.

Assassin’s Creed Valhalla AMD Ryzen

Aceștia vor putea obține codul de activare a jocului Assassin’s Creed Valhalla de pe site-ul AMD Equipped to Win, până la data de 7 noiembrie 2020.

Primul pas al seriei Assassin’s Creed în era vikingilor

Dezvoltat de echipa de la Ubisoft Montreal, Assassin’s Creed Valhalla va păși în era vikingilor, cu un mediu de joc open world ce se va întinde până în Anglia Evului Mediu.

Personajul principal va fi Eivor, un viking ce va putea fi personalizat în detaliu, de la trăsăturile feței, păr, barbă, tatuaje și până la posibilitatea de a alege dacă eroul va fi bărbat sau femeie. Campania din Valhalla va include și elemente noi, precum raiduri, dezvoltarea localității fondate de Eivor, acumularea de putere și influență în rândul triburilor nordice etc.

În încercarea de a-și salva clanul, Eivor va conduce războinicii vikingi peste Marea Nordului, până pe malurile Angliei, unde va avea de înfruntat regatele dezbinate ale Albionului. Sistemul de luptă a fost îmbunătățit, fiind introdusă posibilitatea de a mânui câte o armă în fiecare mână, dar și o varietate de inamici mult mai mare decât în titlurile anterioare ale seriei. După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2020, pe consolele Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar și pe PC (prin Uplay și Epic Games Store), precum și prin intermediul serviciului de streaming Google Stadia.

Sursa: AMD

Urmărește Go4Games.ro pe Google News