Assassin’s Creed Valhalla a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2020
Assassin’s Creed Valhalla a fost finalizat!

Prin intermediul contului oficial de Twitter al seriei Assassin’s Creed, Ubisoft ne aduce o nouă veste bună: Assassin’s Creed Valhalla a atins stadiul Gold! În limbaj de specialitate, acest termen este folosit pentru a semnaliza momentul când procesul de dezvoltare a unui joc, precum Assassin’s Creed Valhalla, a fost finalizat, iar discurile sunt gata de a fi trimise către fabrici pentru a fi multiplicate și distribuite către magazinele de specialitate.

Asasinul viking sau vikingul asasin?

Eivor, eroul principal din Assassin’s Creed Valhalla, va putea fi personalizat în detaliu, de la trăsăturile feței, păr, barbă, tatuaje și până la posibilitatea de a alege dacă eroul va fi bărbat sau femeie. Mai mult, se va putea opta pentru o combinație dintre aceste două opțiuni, unele capitole fiind jucate din perspectivă masculină, iar altele din cea feminină.

Campania din Valhalla va include și gameplay nou, precum raiduri, dezvoltarea localității înființate de Eivor, acumularea de putere și influență în rândul triburilor nordice etc. Sistemul de luptă a fost îmbunătățit, fiind introdusă posibilitatea de a mânui câte o armă în fiecare mână, dar și o varietate de inamici mult mai mare decât în titlurile anterioare ale seriei.

După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

Odată finalizat, Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat pe 10 noiembrie 2020 în versiuni pentru consolele Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, precum și pentru PC (prin Uplay și Epic Games Store). Ediția pentru PlayStation 5 a jocului va fi disponibilă două zile mai târziu, pe 12 noiembrie, concomitent cu lansarea nord-americană a noii console de la Sony.

PlayStation 5 își va face apariția în România pe 19 noiembrie 2020.

Sursa: Assassin’s Creed Twitter

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News