Peste o oră de gameplay nou din Assassin’s Creed Valhalla

Autor: Cosmin Aionita | 15.10.2020
Peste o oră de gameplay nou din Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft a publicat un nou trailer din Assassin’s Creed Valhalla, acompaniat de noi imagini din joc. De asemenea, colegii de la Ubisoft News au publicat un segment de peste o oră de gameplay nou din joc, comentat de către Jessica Maher, game designer pentru Assassin’s Creed Valhalla. Noile imagini din Assassin’s Creed Valhalla pot fi admirate în galeria atașată.

Bărbat, femeie sau… ambele?

Eivor, eroul principal din Assassin’s Creed Valhalla, va putea fi personalizat în detaliu, de la trăsăturile feței, păr, barbă, tatuaje și până la posibilitatea de a alege dacă eroul va fi bărbat sau femeie. Mai mult, se va putea opta pentru o combinație dintre aceste două opțiuni, unele capitole fiind jucate din perspectivă masculină, iar altele din cea feminină.

Campania din Valhalla va include și gameplay nou, precum raiduri, dezvoltarea localității înființate de Eivor, acumularea de putere și influență în rândul triburilor nordice etc. Sistemul de luptă a fost îmbunătățit, fiind introdusă posibilitatea de a mânui câte o armă în fiecare mână, dar și o varietate de inamici mult mai mare decât în titlurile anterioare ale seriei.

După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat pe 10 noiembrie 2020 în versiuni pentru consolele Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, precum și pentru PC (prin Uplay și Epic Games Store). Ediția pentru PlayStation 5 a jocului va fi disponibilă două zile mai târziu, pe 12 noiembrie, concomitent cu lansarea nord-americană a noii console de la Sony.

PlayStation 5 își va face apariția în România pe 19 noiembrie 2020.

Assassin’s Creed Valhalla gameplay

Sursa: All Games Delta

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News