Avatar: Frontiers of Pandora a atins stadiul Gold: jocul a fost finalizat și este gata de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 14.11.2023
Avatar: Frontiers of Pandora a atins stadiul Gold: jocul a fost finalizat și este gata de lansare!
Foto: Ubisoft

Prin intermediul contului oficial de X / Twitter al jocului, Ubisoft a confirmat că Avatar: Frontiers of Pandora a atins stadiul Gold. În limbaj de specialitate, un joc precum noul Avatar atinge stadiul Gold atunci când dezvoltarea sa a fost încheiată cu succes, discurile fiind trimise către fabrici pentru a fi multiplicate.

Avatar: Frontiers of Pandora este un joc de acțiune open world bazat pe seria de filme regizate de James Cameron. De această dată, jucătorii vor intra în pielea unei războinice Na’vi, crescută și antrenată de către oameni, aflată într-o călătorie inițiatică prin Western Frontier, o regiune nemaivăzută până acum a planetei Pandora.

Din perspectivă first person, aceasta va putea explora mediul de joc locuit de creaturi unice și personaje noi și va lupta împotriva amenințării umane venite dinspre Resources Development Administration.

Avatar: Frontiers of Pandora va fi lansat pe 7 decembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Specificațiile hardware necesare pentru a rula jocul pe PC pot fi consultate aici.

Sursa: Avatar: Frontiers of Pandora X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News