Când apare Watch Dogs Legion. Trailere și imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2020
Când apare Watch Dogs Legion. Trailere și imagini noi

Cu ocazia difuzării event-ului digital “Ubisoft Forward”, publisher-ul a dezvăluit când apare pe piață Watch Dogs Legion. Astfel, mult așteptatul episod nou al seriei ce implică hacking-ul și lupta împotriva mijloacelor de supraveghere moderne va fi disponibil începând cu 29 octombrie 2020, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Google Stadia.

Cu această ocazie au fost lansate trailere noi pentru Watch Dogs Legion, pe care le puteți viziona mai jos, precum și o serie nouă de imagini din jocul celor de la Ubisoft, disponibile în galeria atașată.

Nu în ultimul rând, Watch Dogs Legion va beneficia și de ediții next-gen pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X, ce vor fi gratuite pentru cei care achiziționează jocul pentru PlayStation 4, respectiv Xbox One. Aceste variante vor include îmbunătățiri precum efecte grafice bazate pe ray-tracing și feedback haptic (în cazul versiunii pentru PS5).

Vei putea alege dintre toți locuitorii Londrei

În Watch Dogs Legion, povestea nu se va rezuma la un singur erou principal: jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilități speciale, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricțiilor impuse de autorități.

Acțiunea urmează să fie plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, în viitorul apropiat. Societatea, politica, tehnologia și influențele culturilor străine au schimbat pentru totdeauna fața capitalei Marii Britanii, orașul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Ediții speciale

După cum ne-au obișnuit deja jocurile celor de la Ubisoft, când apare, Watch Dogs Legion va fi disponibil în mai multe ediții: Standard, Gold, Ultimate și Collector’s Edition.

Watch Dogs Legion Gold Edition va include, pe lângă jocul de bază, Season Pass-ul jocului, ce va oferi acces la expansion-uri pentru poveste, misiuni suplimentare, patru eroi noi jucabili, ediția completă a primului Watch Dogs și altele.

Watch Dogs Legion Ultimate Edition va include jocul de bază, Season Pass-ul, precum și conținut digital suplimetar: trei eroi suplimentari, noi măști și patru săptămâni de statut VIP, ce va permite câștigarea mai rapidă a fondurilor in-game.

În final, Watch Dogs Legion Collector’s Edition va fi disponibil în exclusivitate prin magazinul online Ubisoft Store și va include tot conținutul din Ultimate Edition, alături de o replică reală a uneia dintre măștile din joc, carcasă metalică de tip Steelbook, trei autocolante și un poster imprimat față-verso.

Watch Dogs Legion va fi lansat pe 29 octombrie 2020, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Google Stadia. Versiunile pentru PlayStation 5 și Xbox Series X își vor face apariția la o dată ulterioară.

Când apare Watch Dogs Legion

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News