Când se lansează Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pe PC. Cerințe de sistem detaliate

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2022
Când se lansează Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pe PC. Cerințe de sistem detaliate
Foto: Sony Interactive Entertainment

După ce i-a confirmat disponibilitatea pe PC în cursul acestei toamne, precum și o serie preliminară de cerințe de sistem, Sony Interactive Entertainment revine cu mult așteptata dată de lansare pe PC pentru Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Astfel, jocul va fi disponibil pe PC, prin Steam și Epic Games Store, începând cu 18 noiembrie 2022.

Portarea jocului celor de la Insomniac Games, la fel ca în cazul lui Marvel’s Spider-Man Remastered, a fost asigurată de Nixxes Software, această ediție pentru PC urmând să beneficieze de pe urma mai multor îmbunătățiri semnificative.

Spre exemplu, vor exista reflexii redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing, cu multiple niveluri calitative, precum și, în exclusivitate pentru ediția de PC, umbre de exterior redate prin Ray Tracing. Jocul va fi optimizat pentru monitoarele ultra-wide, cu suport pentru aspect ratio de 21:9, 32:9 și chiar 48:9, în cazul folosirii de configurații multimonitor.

Pentru posesorii de plăci video din familia GeForce RTX 40, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS3, ce combină DLSS Super Resolution (reconstrucția de la o rezoluție de bază mai scăzută), DLSS Frame Generation (generarea de cadre suplimentare cu ajutorul rutinelor AI) și NVIDIA Reflex pentru a spori considerabil performanța. Va exista și suport separat pentru DLSS 2, DLAA și NVIDIA Reflex.

Evident, în meniul de setări grafice, veți găsi numeroase opțiuni personalizabile și preset-uri, precum cele pentru calitatea și filtrarea texturilor, nivelul de detalii, densitatea traficului și a pietonilor, field of view, posibilitatea de a opta între modurile de afișaj windowed, full screen sau exclusive full screen și multe altele. Pentru a va ajuta și mai ușor să vă configurați aceste setări, au fost oferite și niveluri intermediare pentru cerințele de sistem ale jocului:

Miles Morales PC

Nu va lipsi nici schema de control personalizabilă, fie că veți opta pentru folosirea de mouse și tastatura, fie că veți prefera un controller. Jocul va include și suport pentru utilizarea controller-ului DualSense de PS5, conectat la PC cu ajutorul unui cablu, caz în care veți beneficia și de feedback haptic și triggere rezistive.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales va fi lansat pe 18 noiembrie 2022 pentru PC. Precomenzile sunt disponibile chiar acum, prin Steam și Epic Games Store, la prețurile de 49,99€, respectiv 239,90 lei.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News