Când se lansează Stray, jocul în care controlezi o pisică

Autor: Cosmin Aionita | 06.06.2022
Când se lansează Stray, jocul în care controlezi o pisică
Foto: Annapurna Interactive

Tot în cel mai recent episod al show-ului State of Play a fost dezvăluita și data de lansare pentru mult-așteptatul Stray, jocul în care ai oportunitatea de a controla o mică felină rămasă fără adăpost. Acesta va fi disponibil în această vară, începând cu 19 iulie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, precum și pentru PC.

Stray este un titlu action-adventure în care jucătorii vor avea ocazia de a controla o pisică. Felina, rămasă fără casă, va explora străzile și aleile unui oraș futurist, locuit de o serie de roboți umanoizi.

Pe lângă explorare, pisica va înfrunta tot felul de amenințări neprevăzute și va rezolva puzzle-uri pentru a progresa. Mai mult, neobișnuita protagonistă din joc va întâlni, pe parcursul aventurii sale, și un roboțel-dronă, B12, ce-i va deveni aliat de nădejde.

Stray va fi lansat pe 19 iulie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (Steam). Jocul va fi inclus în noile abonamente PlayStation Plus Extra și PlayStation Plus Premium.

Stray
Foto: Annapurna Interactive

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News