Când se lansează Trek To Yomi, noul joc action/adventure cu samurai

Autor: Cosmin Aionita | 11.04.2022
Când se lansează Trek To Yomi, noul joc action/adventure cu samurai
Foto: Devolver Digital

Dezvăluit inițial în cadrul unei ediții mai vechi State of Play, Trek To Yomi tocmai a primit data de lansare din partea publisher-ului Devolver Digital și a studioul Flying Wild Hog prin intermediul unui nou trailer.

Astfel, jocul își va face apariția pe 5 mai 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC. Precomenzile sunt disponibile acum, cu o reducere de 10% față de prețul complet (17,99€ pe Steam, în loc de 19,99€).

Trek To Yomi este descris, de către producătorii săi, drept un joc action/adventure cinematic. Povestea se învârte în jurul unui tânăr luptător, care jură, în fața maestrului său aflat pe moarte, că va apăra orașul și populația acestuia împotriva tuturor amenințărilor. Pentru a-și respecta promisiunea, tânărul samurai va trebui să călătorească “dincolo de viață și moarte”.

Trek To Yomi va fi lansat pe 5 mai 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC. Jocul va fi inclus și în oferta serviciului Game Pass.

Sursa: Devolver Digital

Urmărește Go4Games.ro pe Google News