Când se lansează Uncharted: Legacy of Thieves Collection pentru PlayStation 5. Ce se întâmplă cu ediția pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2021
Când se lansează Uncharted: Legacy of Thieves Collection pentru PlayStation 5. Ce se întâmplă cu ediția pentru PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a revenit cu noi informații legate de Uncharted: Legacy of Thieves Collection, pachetul ce va include versiuni remasterizate ale jocurilor Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy pentru PlayStation 5 și PC. În primul rând, versiunea pentru PS5 a colecției Uncharted va vedea lumina zilei pe 28 ianuarie 2022, mai multe detalii despre ediția pentru PC urmând să fie anunțate în viitorul apropiat.

De asemenea, este bine de știut că Uncharted: Legacy of Thieves Collection va include doar campania single player din Uncharted 4: A Thief’s End, componenta multiplayer nefiind remasterizată pentru noile platforme.

Pe PlayStation 5, cele două jocuri incluse în colecția Uncharted pentru PS5 vor beneficia de mai multe moduri de afișare video, după cum urmează:

  • Fidelity Mode – rezoluție nativă 4K, cu un framerate de 30 de cadre pe secundă.
  • Performance Mode – țintește un framerate de 60fps, menținând rezoluția 1440p.
  • Performance Mode+ – țintește un framerate de 120fps, la rezoluție 1080p (necesită un TV/monitor capabil de o rată de refresh de 120Hz).

Optimizările pentru PlayStation 5 includ și timpii de încărcare mult mai rapizi, suportul pentru audio redat 3D (prin difuzoarele TV-ului sau în căști stereo), precum și utilizarea feedback-ului haptic și triggerelor rezistive de pe controller-ul DualSense.

Pret și posibilitate de upgrade

Precomenzile pentru Uncharted: Legacy of Thieves Collection sunt disponibile acum, prin intermediul PlayStation Store, la prețul de 239,90 lei (49,99€).

De asemenea, jucătorii care dețin unul dintre jocurile Uncharted 4: A Thief’s End (disc sau digital), Uncharted: The Lost Legacy (disc sau digital) sau Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle pentru PlayStation 4 vor putea plăti numai 10€ pentru a primi upgrade-ul la ediția digitală a Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Opțiunea de upgrade va fi activă începând cu 28 ianuarie 2022, odată cu lansarea colecției pentru PS5.

Uncharted Legacy of Thieves Collection
Foto: Sony Interactive Entertainment

Pentru a putea profita de upgrade de la o versiune pe disc a jocurilor Uncharted 4 sau The Lost Legacy, trebuie să dețineți o consolă PlayStation 5 echipată cu unitate optică. Nu în ultimul rând, posibilitatea de a face upgrade-ul de 10€ nu se aplică celor care dețin versiunea de Uncharted 4: A Thief’s End inclusă în abonamentul PlayStation Plus.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection va fi lansat pentru PlayStation 5 pe 28 ianuarie 2022. Versiunea pentru PC a colecției va fi disponibilă prin Steam și Epic Games Store la o dată ulterioară.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News