Ce îmbunătățiri au fost aduse remake-ului The Last of Us Part I

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2022
Ce îmbunătățiri au fost aduse remake-ului The Last of Us Part I
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment și studioul Naughty Dog au publicat un nou clip dedicat lui The Last of Us Part I, remake-ul jocului care a scris istorie pe PS3 în 2013. Astfel, aflăm că acest remake va beneficia de două moduri de afișare (4K nativ, țintind 30fps sau 4K dinamic, țintind 60fps), de feedback haptic și triggere rezistive pe controller-ul DualSense și de audio 3D.

Însă modificările nu se vor rezuma la creșterea rezoluției și a framerate-ului: modelele de personaje vor fi mult mai detaliate, cu animații îmbunătățite cu ajutorul tehnologiei motion matching, mediile înconjurătoare au fost refăcute la standardele grafice actuale, AI-ul adversarilor și al aliaților a fost îmbunătățit, fiind folosite rutinele din The Last of Us Part II.

Au fost adăugate și moduri de joc noi, cum ar fi permadeath sau speedrun, precum și numeroase costume deblocabile pentru Joel și Ellie. Nu în ultimul rând, opțiunile de accesibilitate din The Last of Us Part II au fost extinse pentru acest remake, fiind adăugate unele noi, precum audio description pentru cei cu probleme de vedere.

The Last of Us Part I va include componentele single player din jocul original, cât și din expansion-ul acestuia Left Behind, și urmează să fie lansat pe 2 septembrie 2022 pentru PlayStation 5. O versiune pentru PC se află în dezvoltare și va fi disponibilă la o dată ulterioară.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News