Ce îmbunătățiri grafice va primi Marvel’s Guardians of the Galaxy pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 04.10.2021
Ce îmbunătățiri grafice va primi Marvel’s Guardians of the Galaxy pe PC
Foto: Square Enix / Marvel Entertainment

Square Enix și studioul Eidos Montreal au lansat un nou trailer pentru Marvel’s Guardians of the Galaxy, dezvăluind astfel facilitățile grafice de care va beneficia versiunea pentru PC a jocului.

Astfel, dupa cum puteți vedea și în secvențele de mai sus, jucătorii ce vor alege să parcurgă Marvel’s Guardians of the Galaxy pe PC vor avea parte de efecte de ray tracing aplicate în timp real, de suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS (framerate mai bun fără pierderi calitative majore ale imaginii), iluminare mai realistă (diffuse illumination), compatibilitate HDR (High Dynamic Range) și posibilitatea de a urca rezoluția până la 8K.

Cei care nu dețin un PC capabil de asemenea performanțe nu ar trebui să-și facă griji, Marvel’s Guardians of the Galaxy urmând să fie disponibil și prin intermediul serviciului de cloud streaming NVIDIA GeForce Now. Abonații Founders și Priority vor putea activa RTX pentru grafică cu Ray Tracing, precum și DLSS.

Abordare originală a benzilor desenate Marvel

Această nouă adaptare după benzile desenate Marvel a fost prezentată drept un joc action/adventure single player, fără microtranzacții, bazat pe o interpretare originală a poveștii originale. Jucătorii vor intra în rolul carismaticului Star-Lord, într-o aventură ce va putea determina soarta universului.

Deși jucătorii îl vor controla direct doar pe Star-Lord, acesta îi va avea în preajmă mereu pe ceilalți gardieni – Gamora, Drax, Groot și Rocket, cărora le va putea da ordine și instrucțiuni. De asemenea, jocul va include și dialoguri extinse cu aceste personaje, precum și decizii ce vor putea afecta modul în care va decurge povestea.

Jocul a fost conceput pentru a oferi o experiență autentica pentru iubitorii benzilor desenate Marvel, povestea fiind inspirată din aventurile eroilor din ultimii peste 50 de ani. De asemenea, creația celor de la Eidos Montreal va fi avea o coloană sonoră bogată în hiturile anilor ’80, alături de melodii originale, compuse special pentru acest titlu.

Marvel’s Guardians of The Galaxy va fi lansat pe 26 octombrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (în format digital).

Sursa: Eidos Montreal YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News